Een Perfect+ event in of rond Brussel | C/A Planner

Een Perfect+ event in of rond Brussel

Perfect+ is actief in de hoofdstad Brussel, maar evengoed in het groene Vlaams-Brabant of op soms onbekende (en bijgevolg onbeminde) locaties in Waals-Brabant.

Brussel is de hoofdstad van België en Europa, maar voor velen onbekend en dus onbemind. (Her)ontdek deze verrassende stad tijdens een van de teambuildingactiviteiten zoals CityGame, EscapeGame, voetrally, sms-speurtocht, het detectivespel en vele andere mogelijkheden met optionele culinaire insteek.  

Een evenement in het groene Vlaams-Brabant ... 

Ook in Vlaams-Brabant, met de groene gordel rond Brussel, het Hageland en Leuven met haar ommeland biedt Perfect+ tal van verrassende belevenissen aan. Grimbergen ontdekken, een OutdoorGame in Heverleebos, een BikeGame in het Leuvense hinterland en tal van mogelijkheden in de boeiende universiteitsstad Leuven, zoals de EscapeGame, CityGame, voetrally, ... Ook hier zijn er meerdere culinaire opties.

... of in het even groene Waals-Brabant?

Liever een activiteit aan de andere zijde van de taalgrens? Geen probleem, ook in Waals-Brabant is Perfect+ aanwezig. Verborgen parels zoals Jodoigne met de prachtige Abbaye de la Ramée, Waterloo of Waver behoren tot de mogelijkheden.


Delen

Direct contact

Perfect+ Event Productions

John Verstuyft
Nick Van Assche
+32 50 34 76 08
events@perfectplus.be
www.perfectplusevents.com