Unieke locaties in Kortrijk | C/A Planner

Unieke locaties in Kortrijk

Ontdek de orgineelste en leukste locaties voor je meeting of event in Kortrijk.

Stad vol smaak

De creativiteit van de Kortrijkzanen uit zich niet alleen in cultuur, design, gamingindustrie of architectuur, maar ook in gastronomie. De charme en gezelligheid van Kortrijk vind je ook terug in het uitgebreide en diverse aanbod aan cafés en restaurants, vaak met een excellente Gault&Millaunotering. Fijnproevers en levensgenieters zijn in Kortrijk aan het juiste adres. Laat je culinair verwennen en vraag een offerte aan Meeting in Kortrijk.

Wist je dat ...

  • Kortrijk sinds 2017 deel uitmaakt van de UNESCO Creative Cities?
  • Kortrijk meedingt om in 2030 culturele hoofdstad van Europa te worden?
  • in Kortrijk al meerdere jaren de beste gameopleiding ter wereld gehuisvest is?
  • de Korte Steenstraat de eerste verkeersvrije winkelstraat in België was in 1962?
  • Kortrijk dé West-Vlaamse muziekstad is en de heimat is van bands als SX, Goose en Balthazar en festivals als Alcatraz en Kamping Kitsch?
  • de burgemeester je bedrijf of groep officieel kan verwelkomen op het stadhuis?
  • Kortrijk 'creatieve stad aan de Leie' genoemd wordt?

Leuke ideeën

De beste ideeën houden ze voor een persoonlijk gesprek, maar we kunnen je verklappen dat Meet in Kortrijk heel wat formules heeft voor een geslaagde incentive of teammeetingdag. Kijkwoningen, belevingscentra, wandelingen en fietstochten, unieke immersive experience musea, bier- en chocoladevertier, bedrijfsbezoeken en workshops ... ze hebben het.

In een notendop

Kortrijk is uitgegroeid tot een verrassende stad die zakelijke bezoekers heel wat te bieden heeft. Aanraders zijn het charmante begijnhof en belfort (UNESCO-werelderfgoed), het historische stadhuis en de iconische Broeltorens aan de verlaagde Leieboorden vol terrasjes.

Kortrijk is ook een hippe shoppingstad voor fashionista's met een ruime waaier aan cafés en restaurants. Als UNESCO Creative City ademt de stad creativiteit en design uit met een rebelse toets. Je voelt een grootstedelijke vibe in de veilige, compacte stad op mensenmaat.


Delen

Direct contact

Meeting in Kortrijk

Meeting in Kortrijk
Tom Bossuyt
MICE manager Kortrijk
Grote Markt  54
8500 Kortrijk

+32 489 399.698  
meeting@kortrijk.be
www.meetinginkortrijk.be