Unieke ervaringen in Kortrijk | C/A Planner

Meeting in Kortrijk

Unieke ervaringen beleef je in Kortrijk

Ben je het beu om je hotel nauwelijks uit te komen tijdens je meeting, congres of event? Ga naar Kortrijk, de creatieve stad aan de Leie, en zie dat het echt anders kan.

Historische gebouwen, een stad in verandering vol verborgen plekjes en bruisende sfeer. Er is meer dan één reden om een bezoek te brengen aan deze dynamische stad, die de laatste jaren een volledig nieuw gezicht kreeg. We helpen je het echte Kortrijk proeven en dat gaat over veel meer dan de vele streekbieren en heerlijke keuken. Wedden dat je nog eens terugkeert?

Meeting in Kortrijk, het congresbureau dat het verschil maakt

Bedrijven en organisatoren krijgen bij Meeting in Kortrijk, het officiële conventionbureau van de stad, informatie en advies op maat over vergaderzalen, hotels voor seminaries, teambuildingmogelijkheden, enzoverder. Ze zijn als geen ander thuis in de regio en laten je meegenieten van hun ruime netwerk aan professionals. Laat je inspireren en neem contact op voor een gratis offerte.

Originele MICE venues

Wist je dat je in Kortrijk terecht kunt voor:

  • originaliteit: een meeting of presentatie in de Broeltorens, het Begijnhof, historisch stadhuis, …
  • een persoonlijke aanpak die geen gelijke kent
  • meerdaagse vergaderingen met overnachting op dezelfde locatie voor tot 100 personen
  • overnachtingen voor ruime groepen (tot 150 kamers op 1 locatie)
  • locaties voor vergaderingen tot 1.250 personen (met overnachtingsmogelijkheden in de nabije omgeving), filevrij en gemakkelijk bereikbaar
  • events tot 1800 personen
  • beurzen (diverse hallen in Kortrijk Xpo tot 7.750 m²)
  • teambuildings tot 300 personen

Zet in op beleving

Noem het interactie, beleving of ervaring: bezoekers willen meegenomen, geprikkeld worden. De tijd van lange plenaire sessies of eenheidsworst is voorbij. Deelnemers willen actief betrokken worden bij het programma en hun eigen steentje kunnen bijdragen. Meeting in Kortrijk helpt bij het vinden van extra break-out rooms, workshops, themasessies en creëert bijzondere ervaringen op unieke locaties in of even buiten het historische stadscentrum.

Zo hou je elke deelnemer op het puntje van zijn stoel, verhoog je de betrokkenheid bij je boodschap en realiseer je het doel van je evenement: geïnspireerde deelnemers of overtuigde klanten.

Maat- en vakwerk

Kortrijk verwelkomt je graag in zijn dynamische, ondernemende regio, waar hartelijkheid, werklust, creativiteit en professionalisme de kernwoorden van het zakenleven vormen. Dat de lokale ondernemers hun vakmanschap extra weten te kruiden met een gezonde dosis savoir-vivre draagt onmiskenbaar bij tot de goede reputatie die ze genieten. Dat zul je meteen merken in je contacten met de serviceteams van de sfeervolle hotels, charmante B&B's, toprestaurants en de ondersteunende facilitaire bedrijven.

Neem contact op met Meet in Kortrijk en ze werken gratis een voorstel uit op maat van je vraag en je bedrijf.

Neem contact op met Meeting in Kortrijk en maak kennis met de originele en verfrissende aanpak. Wedden dat je tevreden terugkeert?

Delen


Meer inspirerende tips

Ontdek de orgineelste en leukste locaties voor je meeting of event in Kortrijk.

lees meer

Direct contact

Meeting in Kortrijk

Meeting in Kortrijk
Tom Bossuyt
MICE manager Kortrijk
Grote Markt  54
8500 Kortrijk

+32 489 399.698  
meeting@kortrijk.be
www.meetinginkortrijk.be