Meeting in Kortrijk | C/A Planner

Meeting in Kortrijk

Je volgende meeting of event in 's lands creatiefste stad

Sinds 2018 is Meeting in Kortrijk 'the new kid on the MICE block'.

Meeting in Kortrijk biedt gratis advies, zonder commissie, bij de organisatie van je corporate event, extra-murosmeeting, incentive of (internationaal) congres. Zo win je tijd en heb je per direct toegang tot het volledige MICE-overzicht van de creatieve stad Kortrijk.  

Neem contact op met Meeting in Kortrijk voor de beste insidertips

Als trotse Kortrijkzaan biedt Frederic Stragier, MICE-manager van Meeting in Kortrijk, je een brede waaier aan inside information, altijd gestoeld op objectiviteit en rekening houdend met je specifieke noden en plannen.

Heb je nog geen concrete cases, maar is je interesse in Kortrijk gewekt? Grasduin dan eens door het aanbod op de website, stel je vraag rechtstreeks aan Frederic of ga mee op ontdekking op een van de fam trips.  

Kortrijk: een warme, creatieve gaststad voor je event

Als eerste Belgische stad opgenomen in het Unesco Creative Cities Network voor Design (eind 2017), als allereerste stedelijke host voor de Warmste Week van Studio Brussel (eind 2019) en als stad met zowel het oudste als het grootste familiehotel van Vlaanderen (respectievelijk Hotel Damier en Parkhotel) blijkt duidelijk dat Kortrijk uitmunt in het aantrekken van special events en het aanbieden van unieke MICE-venues.

Overtuigd van Kortrijk? Of graag nog wat meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met Frederic. Hij neemt je met veel plezier mee door het uitgebreide MICE-aanbod van Kortrijk. Je conclusie zal zijn dat de brede waaier aan venues, gecombineerd met een uitstekende bereikbaarheid en een bruisende urban vibe, Kortrijk de ideale bestemming maakt voor je volgende meeting of event.

Meeting in Kortrijk biedt toegang tot het volledige MICE-overzicht van de creatieve stad Kortrijk.

Delen

Datum

09 October 2019

Direct contact

Meeting in Kortrijk

Frederic Stragier
MICE-manager Kortrijk
Provinciehuis Zuid-West-Vlaanderen
Universiteitslaan 2
8500 Kortrijk

+32 56 24 99 82
+32 494 19 55 26

info@meetinginkortrijk.be
www.meetinginkortrijk.be