Mechelen doet Mechelen cadeau | C/A Planner

Mechelen doet Mechelen cadeau

De Dijlestad pakt uit met het 'Klinkt als Mechelen'-pakket voor bedrijven

Met de 'Klinkt als Mechelen'-actie geeft het stadsbestuur een duurzaam duwtje in de rug aan de lokale restaurants, vergaderlocaties, handelaars, toeristische ondernemers en musea. Dat is goed nieuws voor wie een businessmeeting, congres of teambuilding op verplaatsing plant.

Wat betekent dat concreet?

Bedrijven en organisaties die voor 31 maart 2022 een vergadering of b2b-zakenetentje in Mechelen organiseren bij een van de 20 deelnemende partners, krijgen per uitgaveschijf van 250 euro, exclusief btw en exclusief overnachting, een voucherboekje ter waarde van 50 euro cadeau om te besteden bij verschillende bezienswaardigheden, activiteiten en attracties. De voucherboekjes worden overhandigd bij aankomst in Mechelen en blijven geldig tot 30 juni 2022. Met deze actie wil de stad dus een terugkomeffect creëren.

20 Mechelse vergaderlocaties en restaurants doen aan de actie mee. Het voucherboekje 'Klinkt als Mechelen' bestaat uit tien scheurvouchers van elk 5 euro korting op 22 bezienswaardigheden en attracties: van een bezoek aan Planckendael, het Speelgoedmuseum, Museum Hof van Busleyden, Kazerne Dossin, het Kunstuur of Technopolis tot activiteiten zoals de beklimming van de Sint-Romboutstoren, een escape game, een boottochtje op de Dijle of een ontdekkingstocht met gids. Voor elk wat wils.

'Behalve het vrijetijdstoerisme is ook het zakentoerisme erg belangrijk voor Mechelen. Nu telewerken niet meer verplicht is en grotere bijeenkomsten weer kunnen, hopen we zo vlug mogelijk weer zakentoeristen in Mechelen te verwelkomen. Met de 100.000 euro die het Mechelse stadsbestuur uittrekt, kunnen 2.000 'Klinkt als Mechelen'-pakketten verdeeld worden. Met deze actie geeft de stad Mechelen zowel de Mechelse restaurants als vergaderlocaties, lokale handelaars, toeristische ondernemers, horecaondernemers, musea en andere attracties een duurzaam duwtje in de rug', besluit Kurt Callaert van congresbureau Meet in Mechelen.

Meer informatie over deze actie: https://meetin.mechelen.be/klinktalsmechelen

klinktalsmechelen.jpg

Delen

Direct contact

Meet in Mechelen

Kurt Callaert
Vleeshouwersstraat 6
B-2800 Mechelen
+32 15 29 77 55
meetinmechelen@mechelen.be
www.meetinmechelen.be