Mechelen | C/A Planner

Meet in Mechelen

Mechelen: een stad op mensenmaat

De geweldige ligging van Mechelen is een enorme troef. In het hartje van Vlaanderen, halfweg tussen Brussel en Antwerpen en op slechts 11 minuten van de nationale luchthaven.

De compacte stad wordt gekenmerkt door gebouwen uit lang vervlogen tijden, levendige pleinen en charmante terrasjes, gelegen aan autoluwe straten. Verschillende gebouwen zijn uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed en sinds kort prijken twee erfgoedlocaties in de prestigieuze lijst van Flanders Heritage Venues: het congres- en erfgoedcentrum Lamot en het Predikheren, een voormalig klooster in barokke stijl dat vandaag een van de vijf mooiste bibliotheken ter wereld huist, maar ook meetingrooms en een gastronomisch toprestaurant.

Combineer business en pleasure

Mechelen is een inspirerend decor voor elke zakelijke bijeenkomst, of je nu een meeting, business lunch of congres organiseert. Gelukkig stopt het daar niet, want de boog kan niet altijd gespannen staan. Een originele teambuilding kan wonderen doen voor de bedrijfsdynamiek en Mechelen biedt talloze opties om memorabele momenten te creëren. Uitblazen doe je in een van de vele charmante restaurants die de stad rijk is. Om nadien volledig tot rust te komen, kun je een verrassend hotel uitkiezen in het centrum of de groene stadsrand.

Mechelen imponeert

Een ding is zeker: de MICE-locaties zullen imponeren. Respect voor de historische waarde van de Mechelse gebouwen gaat hand in hand met een futureproof mindset. Van het tot hotel omgevormde oude zwembad tot het Predikheren, van de LAMOT-site tot locaties in het groen: voor elk doel is er een match.

Meet in Mechelen maakt je wegwijs

Een event, incentive of internationaal congres organiseren vraagt tijd en kennis. Tenzij je je gratis laat adviseren door Meet in Mechelen. De medewerkers van het congresbureau wijzen je maar al te graag de weg door het uitgebreide Mechelse aanbod. Weet je niet waarheen? Neem een kijkje op www.meetinmechelen.be en schrijf je in op de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de ontdekkingsdagen, nieuwe locaties en netwerkevents in en rond Mechelen.

Mechelen is een inspirerend decor voor elke zakelijke bijeenkomst.

Delen


Meer inspirerende tips

Meet in Mechelen, het congresbureau van de stad, bestaat tien jaar en dat werd passend gevierd.

lees meer

Je kent het wel. Je krijgt de opdracht om de volgende meeting, personeelsuitstap of teambuilding te organiseren.

lees meer

De Dijlestad pakt uit met het 'Klinkt als Mechelen'-pakket voor bedrijven

lees meer

Direct contact

Meet in Mechelen

Kurt Callaert
Vleeshouwersstraat 6
B-2800 Mechelen
+32 15 29 77 55
meetinmechelen@mechelen.be
www.meetinmechelen.be