Meetings te midden van de oogverblindende schoonheid van Kroatië | C/A Planner

Meetings te midden van de oogverblindende schoonheid van Kroatië

Aan de kust, in de stad, in het groen: in Kroatië heb je je meetinglocatie maar voor het kiezen.

Bloeiende meetingindustrie in de hoofdstad

Zagreb, de hoofdstad van Kroatië, is een bekende congresbestemming die de helft van het totale aantal congressen en andere zakelijke bijeenkomsten in het land herbergt. Zagreb is een universitair centrum en de zetel van vele wetenschappelijke en educatieve instellingen, overheidsdiensten en kantoren van internationale bedrijven, die het bedrijfsklimaat en de herkenbaarheid in professionele kringen aanzienlijk hebben verbeterd.

Hotels investeren in congresfaciliteiten

Het hoogwaardige hotelaanbod in Dubrovnik, in het nabijgelegen Cavtat en in andere steden aan de Dubrovnik Rivièra is nauw verbonden met de meetingindustrie. Bijna elk hotel heeft geïnvesteerd in grote, moderne congresfaciliteiten, vergaderruimten en alle bijbehorende infrastructuur. Een congres in Dubrovnik of langs de Rivièra organiseren is een prestigezaak geworden.

Balans tussen business en plezier

Split is de belangrijkste stad in Midden-Dalmatië, een aantrekkelijke regio vanwege zijn diversiteit: eilanden, de kust en het hinterland. De prachtige natuur en de hoogwaardige diensten zijn redenen genoeg om je zakelijke bijeenkomst of conferentie te houden in een stimulerende omgeving die de juiste balans heeft gevonden tussen zaken en plezier.

Steden updaten hun MICE-infrastructuur

Istrië is de meest bezochte toeristische regio van Kroatië, maar het aanbod is er ook gericht op het zakelijke segment. De steden Rovinj, Poreč, Pula, Umag, Novigrad en Vrsar zijn al decennialang hun MICE-infrastructuur aan het verbeteren. Rovinj is het duidelijkst gericht op de congresindustrie, maar ook de andere steden hebben conferentiezalen en diverse vergaderfaciliteiten.

De bakermat van het zakentoerisme

De stad Opatija is een populaire MICE-bestemming met een groot aantal congresfaciliteiten. De stad ligt in Kvarner, de noordelijke Adriatische regio bekend als de bakermat van het Kroatische zakelijke toerisme. De regio bestaat uit eilanden, de kustlijn en het heuvelachtige, groene binnenland. Elk van deze gebieden heeft mogelijkheden voor congressen, terwijl de nabijgelegen natuurlijke attracties interessant zijn om meetings, incentives en teambuildings te organiseren.


Delen

Direct contact

Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme

Ivan Novak
+32 2 265 79 17
in@infocroatia.net
https://croatia.hr