Incentives op onvergetelijke locaties | C/A Planner

Incentives op onvergetelijke locaties

Kroatië is simpelweg gemaakt voor incentives. Welke regio je ook kiest, de plaatselijke natuur, cultuur en geschiedenis zullen je team inspireren en een onvergetelijke indruk nalaten.

Watersport en ontspanning op de eilanden

Kroatië heeft een schitterende kustlijn en 1.244 eilanden, eilandjes en rotsen, omgeven door kristalhelder water. Eilandhoppen is ongetwijfeld de beste manier om de Kroatische kust te verkennen vanuit een oogverblindend perspectief. Voor een actieve incentive kun je gaan windsurfen, duiken, waterskiën of kajakken. Voor ontspanning is er geen betere plek dan Lošinj: het 'eiland van vitaliteit' met een traditie van gezondheidstoerisme die 125 jaar teruggaat. De lucht is er zo zuiver dat elke ademtocht je vult met energie.

Outdooractiviteiten en genieten van de natuur

Hoe mooi het kustgebied ook is, het binnenland is al even indrukwekkend. De bossen en bergen bieden uitstekende mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Je kunt bijvoorbeeld de watervallen en grotten van het nationaal park Plitvicemeren verkennen, een van de Unesco-werelderfgoedsites van Kroatië. Je vindt er het ongerepte woud Čorkova Uvala met 157 verschillende vogelsoorten. Het park beschikt ook over een groot aantal kwalitatieve wandel- en fietspaden. Centraal-Kroatië wordt gekenmerkt door groene heuvels, prachtige landhuizen en de vele thermale bronnen die zijn omgebouwd tot thermale baden.

Culturele en historische steden ontdekken

Als je geïnteresseerd bent in cultuur, weet je waarschijnlijk al dat Rijeka in 2020 een van de Europese culturele hoofdsteden is. In Split kun je het oude Romeinse kasteel van keizer Diocletianus bezoeken. Ontdek de charmante middeleeuwse steden in Istrië, de indrukwekkende kastelen in Centraal-Kroatië, de barokke architectuur van Varaždin of de torens en paleizen van Dubrovnik. Een gastronomische ervaring kan ook een zeer gewaardeerd onderdeel zijn van een incentivereis, bijvoorbeeld een wijn- of olijvenproeverij of een truffeljacht.


Delen

Direct contact

Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme

Ivan Novak
+32 2 265 79 17
in@infocroatia.net
https://croatia.hr