Dennenheuvel | C/A Planner

Dennenheuvel

Vergaderen in het groen nabij Durbuy

Dennenheuvel is de ideale locatie voor al je zakelijke bijeenkomsten.

Te midden van een betoverend natuurgebied vind je state-of-the-art vergaderzalen en een boardroom die baden in natuurlijk daglicht. Die rustige, inspirerende omgeving vormt de perfecte setting voor het organiseren van workshops, opleidingen, vergaderingen, teambuildings en nog veel meer.

Waarom kiezen voor Dennenheuvel?

Natuurlijke omgeving

De zeven vergaderzalen bevinden zich te midden van de prachtige Ardennen, omringd door groene bossen en adembenemende landschappen. Een stimulerende omgeving die bijdraagt aan creativiteit en productiviteit.

Nabijheid van Durbuy

Dennenheuvel ligt op maar zeven km van Durbuy, het kleinste dorpje van België. Na een vruchtbare vergadersessie kunnen deelnemers genieten van de charme van Durbuy en zijn pittoreske straatjes.

Culinaire hoogstandjes

In het restaurant geniet je van heerlijke streekgerechten die met liefde en zorg bereid zijn door de getalenteerde chef-koks. Proef zeker ook een lokaal biertje in de gezellige bar om de dag in stijl af te sluiten.

Residentiële seminars

Maak je zakelijke evenement extra bijzonder door te kiezen voor een residentieel seminarie. Overnacht in een van de 68 comfortabele kamers en ontspan na een drukke dag in de natuur.

Teambuilding

De Ardennen bieden een scala aan culinaire en sportieve activiteiten om je team te versterken en een onvergetelijke ervaring te creëren.

Een professioneel team ter beschikking

Het dynamische, professionele team staat altijd voor je klaar om alles tot in de puntjes te organiseren. Van de technische ondersteuning in de vergaderzalen tot de planning van activiteiten: ze zorgen ervoor dat je evenement vlekkeloos verloopt.

Promocode

Kies voor Dennenheuvel voor je volgende evenement en geniet van een ongeëvenaarde ervaring te midden van de natuurlijke pracht van de Ardennen. Meld bij reservatie 'promocode MICE' en heel je team krijgt bubbels aangeboden.

Een stimulerende omgeving die bijdraagt aan creativiteit en productiviteit.

Delen

Direct contact

Dennenheuvel

Mont-des-Pins 100
6941 Durbuy
086/21.21.36

info@dennenheuvel.be
https://montdespins.be

Facebook