Novartis Campus en Museum Tinguely | C/A Planner

Novartis Campus en Museum Tinguely

Bezoek het Novartis Pavillon, logeer in het Basel Mariott of neem deel aan een workshop 'Lassen zoals Tinguely'.

Bazel is een vrij kleine stad maar heeft de troeven van een metropool. Hoewel de stad maar 190.000 inwoners telt, is het de thuisbasis van twee van de vijf grootste farmaceutische bedrijven ter wereld, Roche en Novartis. Daarom wordt Bazel weleens een 'metropool in zakformaat' genoemd.

Novartis opent zijn campus voor het publiek

Novartis is in 1996 ontstaan uit de fusie tussen Sandoz SA en Ciba-Geigy SA. Bazel is al 25 jaar de thuisbasis, daarom opent Novartis er een nieuwe campus voor het grote publiek. De bedoeling is om interactie te creëren met de samenleving als geheel en vooral met de lokale gemeenschap. Een plaats van uitwisseling op de Novartis Campus wordt het Novartis Pavillon, dat de deuren opent in het voorjaar van 2022. Hoogtepunten van dat gebouw worden een interactieve wetenschappelijke tentoonstelling, een café, mogelijkheden voor ervaringsgericht leren voor schoolkinderen en een lifescience-evenementenruimte voor maximaal 250 gasten.

Basel Marriott: nieuw hotel met acht vergaderzalen

Ook een ander sterk internationaal merk komt dit jaar naar Bazel. Het hotel Basel Marriott opent in de zomer van 2022 zijn deuren. Het hotel met 238 kamers en 8 vergaderzalen zal te vinden zijn in het stadscentrum, vlak bij het Congrescentrum Basel.

Teambuilding: creëer een kunstwerk zoals Tinguely

'Lassen zoals Tinguely' is een unieke groepsactiviteit. Het Museum Tinguely kijkt uit over de Rijn en bezit 's werelds grootste collectie werken van de Zwitserse kunstenaar Jean Tinguely, die opgroeide in Bazel. Het museum biedt tal van inspiratiebronnen voor de teambuilding waarin je aan het lassen slaat. De workshop wordt georganiseerd in de faciliteiten van de Swiss Welding Association, die aan de overkant van de rivier ligt. Je team krijgt de kans om te laten zien hoe creatief en coöperatief het is. Groepen van vijf of meer lassen een beeld aan elkaar met gebruikte metalen producten. Het credo is: 'Lassen brengt mensen samen'.


Delen

Direct contact

Convention Bureau Basel

Basel Convention Bureau
+41 61 268 68 10
convention@basel.com
www.basel.com/meeting

Switzerland Convention
& Incentive Bureau

myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings