Meetings in de omgeving van Bazel | C/A Planner

Meetings in de omgeving van Bazel

In de streek rond Bazel, wieg van de farmaceutische industrie en speerpunt van de levenswetenschappen, vind je een geweldig aanbod aan seminariehotels.

Hotel Bad Ramsach, Hotel Bad Bubendorf en Coop Tagungszentrum liggen in een rustieke omgeving in de bergen van de Zwitserse Jura en zijn vlot bereikbaar voor congresgangers die op EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg of met de hogesnelheidstrein toekomen. Als driesterrenhotels voldoen ze aan de voorschriften van de farmaceutische industrie.

3 tophotels op een boogscheut van Bazel

Hotel Bad Bubendorf, op amper 30 minuten van Bazel, is gehuisvest in een gebouw dat tegelijk historisch en modern is. Het biedt 53 kamers en 7 seminariezalen van maximum 177 m². Hotel Bad Ramsach ligt op een hoogte van 740 m, omringd door bossen, weiden en grasland. Het heeft 70 kamers met grandioos uitzicht en 7 seminariezalen van maximum 120 m². Vlak bij Bazel is er nog het Coop Tagungszentrum met 37 kamers, een plenaire zaal voor 200 personen en 23 modulaire vergaderruimtes. Het hart van dit conferentiecentrum is de grote tuin: ideaal voor koffiepauzes en ontspannende wandelingen.

Of liever een meeting in de binnenstad van Bazel?

Voor meetings in de binnenstad van Bazel biedt het hotel Hyperion Basel 8 seminariezalen van maximum 400 m² en 224 kamers die in oktober 2017 allemaal gerenoveerd werden. Vanaf de Executive Lounge op de 30ste verdieping heb je een adembenemend uitzicht op heel de Bazelse regio, de Zwitserse Jura en zelfs tot aan de Vogezen in Frankrijk en het Zwarte Woud in Duitsland.


Delen

Direct contact

Convention Bureau Basel

Basel Convention Bureau
+41 61 268 68 10
convention@basel.com
www.basel.com/meeting

Switzerland Convention
& Incentive Bureau

myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings