Bazel – the art of enjoying life | C/A Planner

Bazel – the art of enjoying life

De Rijn domineert het stadsbeeld van Bazel en is tevens het meest bezochte recreatiegebied van de stad.

Gezinnen op wandeling, jonge mensen die luieren in de zon, zakenmensen en congresgangers die genieten van een vlugge lunch: op warme dagen en zomeravonden trekt de rechteroever van de Rijn een publiek van alle leeftijden aan. Avonden aan de Rijn worden ook doorgebracht met barbecuën, muziek beluisteren of petanque spelen. Een duik in de Rijn is een heerlijk verfrissende ervaring op warme zomerdagen.

Groepsactiviteiten op de Rijn

De Rhystärn, het grootste cruiseschip van de Basler Personenschifffahrt, vaart uit sinds de zomer van 2018 en biedt mogelijkheden voor conferentiediners tot 350 gasten. Verschillende kleinere boten en veerboten kunnen geboekt worden voor excursies of activiteiten.

De rivierbus Rhyno, de Rhyschiffli, de Rhytaxi of een van de vier rivierferry's bieden plaats aan maximaal 12 personen voor een raclette of kaasfondue aan boord.

De rafttour op de Rijn in grote, veilige opblaasbare rubberboten is ideaal voor beginners en mensen van alle leeftijden. Na een briefing door de schipper begint de tour in Rheinfelden en eindigt hij in Bazel.

Hotelnieuws uit Bazel

Het 4* Pullman Basel Europe Hotel voltooide de renovatie van het volledige conferentiegedeelte, dat zes seminarieruimtes biedt, met de grootste vergaderzaal voor maximaal 200 personen. Uniek is de tuin van het hotel voor koffiepauzes en staande lunches.

In september 2019 werd de renovatie van het 4* Radisson Blu Hotel Basel voltooid. Alle 227 hotelkamers, de zeven conferentiezalen en het restaurant Filini werden opgeknapt en in verschillende fasen heringericht.


Delen

Direct contact

Convention Bureau Basel

Basel Convention Bureau
+41 61 268 68 10
convention@basel.com
www.basel.com/meeting

Switzerland Convention
& Incentive Bureau

myriam.winnepenninckx@switzerland.com
switzerland.com/meetings