Convention Bureau Ardenne Meetings & Incentives | C/A Planner

Convention Bureau Ardenne Meetings & Incentives

Herbron je team in Belgisch Luxemburg

De Belgische provincie Luxemburg, beter bekend onder de naam "Belgische Ardennen", is een gastvrije streek, maar tegelijk een van de meest ongerepte gebieden van Europa.

De Belgische provincie Luxemburg, beter bekend onder de naam "Belgische Ardennen", is een gastvrije streek, maar tegelijk een van de meest ongerepte gebieden van Europa.
Deze prachtige natuurlijke omgeving is uitermate geschikt voor ontspannende of inspirerende openluchtactiviteiten. Hier vind je het ideale kader voor de organisatie van allerlei bedrijfsevenementen "in het groen".

Je geniet er niet alleen van de gezonde lucht maar ook van de heerlijke geuren van de plaatselijke keuken. De Luxemburgse gastronomie met producten van eigen bodem wordt door fijnproevers hoog gewaardeerd. Ook op gebied van architectuur valt er heel wat te ontdekken.

Magistrale natuur


De magistrale natuur vormt een onuitputtelijke bron van leuke en originele ideeën voor incentives en teambuildings. Er is keuze tussen een brede waaier van openluchtactiviteiten (bergbeklimmen, kanoën, mountainbiken, ...). Ook teambuilding in de bossen of heerlijk ontspannen in een wellnesscentrum behoren tot de mogelijkheden. Voor wie een avontuurlijker idee zoekt is er teamcooking, een rit met de jeep of paardenkoets, schattenjacht, ...

Mengeling van authentiek en modern


De subtiele mengeling van authentiek en modern maakt van ieder bedrijfsevenement iets origineels. Overal in de steden en charmante dorpen vind je accommodatie voor een meeting, zoals landhuishotels, vakantiewoningen en speciale centra uitgerust met de modernste technologieën. Voor bijzondere evenementen kan een prestigieus landhuis of kasteel afgehuurd worden. De congresgangers zullen de multifunctionele en moderne structuren in volle natuur beslist appreciëren.

Delen

Direct contact

Convention Bureau Ardenne Meetings & Incentives

Het Convention Bureau Ardenne Meetings & Incentives is het onmisbare contactpunt voor bedrijven die een evenement in de provincie Luxemburg plannen. Het team adviseert gratis bij het zoeken naar locaties en/of ideeën voor activiteiten, rekening houdend met het budget en de specifieke wensen van de aanvrager. Bekijk het complete aanbod op www.ardenne-meetings.be en ontdek de nieuwigheden in de rubriek News Flash.

Christelle Poncelet
T: +32 84 22 09 40
E: info@ardenne-meetings.be
W: www.ardenne-meetings.be