Buitengewone eventen en seminaries op authentieke locaties | C/A Planner

BUSINESS-ETAPE

Buitengewone eventen en seminaries op authentieke locaties

Een event of seminar in het verschiet? Business-Etape organiseert uw meeting, projectlancering of opleiding van a tot z in een originele, unieke omkadering.

Een event of seminar in het verschiet? Business-Etape organiseert uw meeting, projectlancering of opleiding van a tot z in een originele, unieke omkadering. De buitengewone villa's van Business-Etape in hartje België, in de prachtige omgeving van de Ardennen, bieden alle comfort en voorzieningen voor werk, reflectie en ontspanning.

Het comfort van Business-Etape


Een luxueuze villa, authentieke hoeve, prachtig kasteel of indrukwekkend landgoed… Business-Etape biedt uitzonderlijke accommodaties die volledig werden ingericht en uitgerust met het oog op een geslaagd event of seminar.

Ruim 50 villa's bieden plaats aan 8 tot 45 deelnemers, inclusief vergaderzalen, internet, jacuzzi, zwembad, sauna, stoombad, bubbelbad en veel meer. Alle voorzieningen zijn privé voor onze gasten, die hun verblijf volledig zelf indelen en invullen.

Business-Etape regelt alles!


Onze gasten kunnen bovendien deelnemen aan een waaier van teambuilding-, sport- en culturele activiteiten in een ontspannen sfeer. Sport, fun en avontuur in één: ontdek onze originele activiteiten in een unieke Ardense setting. De catering laat u liever aan professionals over? Business-Etape werkt samen met toptraiteurs die voor u de heerlijkste Ardense streekgerechten bereiden. Business-Etape stelt zijn ervaring en knowhow graag in dienst van uw organisatie en staat garant voor een onvergetelijk, geslaagd seminar. We spelen in op uw wensen en verwachtingen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Al onze diensten zijn bovendien vrijblijvend: u beslist zelf het serviceniveau.

Het resultaat?


Een event of seminar geknipt op uw maat! Dankzij onze ervaring en expertise wordt uw seminar, teambuildingactiviteit of incentive een unieke, onvergetelijke belevenis. En dat komt uw organisatie of onderneming alleen maar ten goede!

Delen

Direct contact

BUSINESS-ETAPE

BUSINESS-ETAPE
Ster 3b
4970 Stavelot
T: +32 (0) 80 28 16 22
F: +32 (0) 80 29 24 09
E: info@business-etape.com
W: www.Business-etape.com