Bierpakket de Poes | C/A Planner

Bierpakket Brouwerij de Poes met 4 bieren en gegraveerd glas

Wie wil er niet eens van De Poes proeven? Schenk dit jonge, hippe, prijswinnende biertje in vier versies en met een gegraveerd glas als relatiegeschenk of eindejaarscadeau voor je klanten, relaties of werknemers. Volumekortingen via CORPORATEPLANNER.be.

De jonge, hippe Tieltse brouwerij de Poes blijft de harten, smaakpapillen en bij uitbreiding de wereld veroveren met zijn exquise selectie aan bieren, altijd met trendy eigentijds etiket dat al meteen mee het verschil maakt. De brouwerij blijft dan ook de prijzen en awards opstrijken.

Vraag je volumekorting via CORPORATEPLANNER.be

Vier van deze bieren (de Poes Blond, de Poes Bruin, de Poes Export en de Poes Houblon 33 cl) zijn verkrijgbaar in een stijlvol cadeaupakket met origineel glas van de Poes met gegraveerd logo in de bodem. Waarlijk een origineel geschenk voor eindejaar, personeel, klanten of relatie. Via CORPORATEPLANNER.be kun je volumekorting krijgen op de adviesprijs van 15 euro per pakket (bij afname van meerdere pakketten). Prijs en levering zijn te bespreken op basis van locatie en volume.


Delen

Direct contact

Brouwerij De Poes

(b2b via CORPORATEPLANNER.be)
09 329 02 73
depoes@corporateplanner.be
www.brouwerijdepoes.be