De Poes | C/A Planner

Brouwerij De Poes

Hippe biertjes voor je bedrijf of als relatiegeschenk

Brouwerij De Poes is een relatief kleine, jonge brouwerij uit het West-Vlaamse Tielt, gerund door selfmade brouwer Stijn David. Toch is de lijst aan awards en prijzen al ellenlang en heeft de brouwerij al een vestiging in Zuid-Afrika, waar het bier rap een hit werd.

Brouwer Stijn kiest dan ook resoluut voor kwaliteit en lokale mout en hop recht van de Poperingse velden. Hierdoor draagt het bier het logo 'Belgische hop'. Deze hopsoorten van eigen bodem bezorgen het bier onder meer de aangename bitterheid en een fruitige toets.

De Poes, blond, 8 %: ook verkrijgbaar in 75 cl-flessen

Het bier waar alles mee begon is De Poes, blond, 8 %. Een bier van hoge gisting met nagisting op de fles. Het bier is fruitig met een lichte alcoholtoets achteraan de tong. Door het gebruik van een zeer hoogstaande bitter- en aromahop ontstaat een bitterheid die mooi in balans is. De gebruikte kruiden zorgen dan weer voor de aangename frisheid en de verwijzing naar bloemen en citrus.

Interessant aan dit bier is de versie in 75 cl, ideaal als relatiegeschenk, mede dankzij het prachtige hippe etiket.

Ondertussen lanceerde brouwerij De Poes ook al ...

  • De Poes Export – 4,8 vol %
  • De Poes Bruin – 8,5 vol %
  • De Poes Houblon – 5,5 vol %
  • Tielts Kloosterbier Blond  – 8 vol %
  • Tielts Kloosterbier Bruin  – 8 vol %


Meer info over deze bieren lees je hier.

Cadeaupakket met 4 bieren

Vier van deze bieren (De Poes Blond, De Poes Bruin, De Poes Export en De Poes Houblon 33 cl) zijn verkrijgbaar in een stijlvol cadeaupakket met origineel glas van De Poes met gegraveerd logo in de bodem. Waarlijk een origineel geschenk voor eindejaar, personeel, klanten of relatie. Via CORPORATEPLANNER.be kun je volumekorting krijgen op de adviesprijs van 15 euro per pakket (bij afname van meerdere pakketten). Meer informatie vind je hier.

Brouwerijbezoeken

Groepen van 10 tot 25 personen kunnen de brouwerij bezoeken. Het bezoek duurt ongeveer een uur en eindigt met een degustie. Meer info vind je hier.  

De bieren van De Poes voor je bedrijf

Heb je interesse in deze bieren voor je bedrijf (in refter, kantine of bar), dan kun je via CORPORATEPLANNER.be een korting verkrijgen. Mail naar depoes@corporateplanner.be met je concrete vraag.

De Poes: een hip biertje als origineel relatiegeschenk

Delen


Meer inspirerende tips

Wie wil er niet eens van De Poes proeven? Schenk dit jonge, hippe, prijswinnende biertje in vier versies en met een gegraveerd glas als relatiegeschenk of eindejaarscadeau voor je klanten, relaties of werknemers. Volumekortingen via CORPORATEPLANNER.be.

lees meer

Direct contact

Brouwerij De Poes

(b2b via CORPORATEPLANNER.be)
09 329 02 73
depoes@corporateplanner.be
www.brouwerijdepoes.be