Bereik nieuwe hoogtepunten in het Berner Oberland | C/A Planner

Made in Bern

Bereik nieuwe hoogtepunten in het Berner Oberland

Frisse berglucht en adembenemende uitzichten: de beste omgevingen voor inspirerende, creatieve businessmeetings of event wachten je op in het Berner Oberland.

Jungfrauregio: hoe hoger, hoe spannender

Na een rit met de gondelbaan naar de Grindelwald First met een adembenemend panoramisch uitzicht, wacht je het ultieme avontuur op 2.200 meter boven zeeniveau: de First klifwandeling. Via de westkant van de top van de First bereikt je team de loopbrug die langsheen de rotswanden in de lucht hangt. Terug in het nabijgelegen Berggasthaus First – dat ruimte biedt voor evenementen met maximaal 120 personen – kun je lekker ontspannen.

Wil je nog hoger gaan? 3.454 meter is de magische hoogte van Jungfraujoch Top of Europe. Deze unieke, ijzige bergwereld betreed je comfortabel met de nieuwe Eiger Express. Aan de top culmineert je teambuilding in een welkomstdrankje en een curlingevent (tot 20 personen) in de ijsbar in het Ice Palace.

Interlaken: Laat het uitzicht je overweldigen

Je kunt gemakkelijk een majestueuze toets toevoegen aan je conferentie of corporate event in de Schilthorn Piz Gloria, op 2.970 meter boven de zeespiegel. Het legendarische 'James Bond' 360 gradenrestaurant draait in 45 minuten om zijn eigen as, met uitzicht op meer dan 200 bergtoppen. Op aanvraag kan het restaurant exclusief gereserveerd worden voor grote avondevenementen tot 300 gasten.

Verandering van landschap: als je de aanblik van lekker eten en de schoonheid van de natuur waardeert, vind je die op de Harder Kulm. Op 1.322 meter boven zeeniveau biedt de huisberg van Interlaken een overweldigend uitzicht over Interlaken, de meren van Thun en Brienz en de wereldberoemde bergen Eiger, Mönch en Jungfrau. De moderne nieuwbouw heeft een capaciteit van 130 zitplaatsen en kan exclusief afgehuurd worden.

Voeg een majestueuze toets toe aan je meeting of corporate event.

Delen

Direct contact

Made in Bern

Lynn Huber
Manager MICE
Made in Bern
Thunstrasse 8
3005 Bern
mice@madeinbern.com
www.madeinbern.com/meetings

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
+ 32 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
myswitzerland.com/meetings