Culinaire events en belevenissen in Zwitserland | C/A Planner

Made in Bern

Culinaire events en belevenissen in Zwitserland

Deze drie culinaire belevenissen weet zeker iedereen te smaken.

Samen aangename momenten beleven, versterkt de teamgeest. In de regio van de Zwitserse hoofdstad Bern kun je die momenten uitwerken tot echte belevenissen die je groep voor altijd zullen bijblijven en waar ze nog lang zullen over napraten. Deze drie culinaire belevenissen weet zeker iedereen te smaken.

Chillfood – kokkerellen op een houtvuur op verrassende locaties

Dit is een culinaire belevenis waar kleine tot grotere groepen altijd plezier aan beleven: kokkerellen op een houtvuur op een locatie anders dan anders. Oergezellig! Chillfood is niet noodzakelijk groots opgezet, het draait meer om het avontuur en het gewoonweg genieten van de eenvoud van het menu. Dat kan in een oude industriële hal, aan de oever van een rivier, in een berghut, en er zijn nog zoveel meer verrassende locaties in de regio Bern waar je out-of-the-box kunt kokkerellen. Met alleen het vuur als verlichting, heerlijke regionale gerechten en vooral veel kameraadschap heb je meer dan genoeg ingrediënten om de harten van je groep te verblijden.

Een gastronomisch onderonsje met Torsten Götz, een gevierde tv-kok in Zwitserland

Een gastronomische workshop is niet alleen fun, je leert er ook daadwerkelijk iets bij. Zeker als je instructies krijgt van een sterrenchef als Torsten Götz. In Unterseen, in de regio Interlaken, kan je groep postvatten achter zijn fornuizen en samen met zijn team op culinaire ontdekkingstocht gaan. Onder het toeziend oog van een professionele kok kan je team zo zelf een verfijnd en uitgekiend menu klaarstomen, volledig naar wens. Ook de vijfsterrenchef zelf passeert weleens aan elke kokspost en deelt er af en toe een van zijn keukengeheimen. Je groep zal versteld staan.

Koetstocht met fondue doorheen het Saanenland

Voor een echte Zwitserse fondue-ervaring moet je in de bergen zijn. Tip voor kleinere groepen: trek naar Gstaad, zwier een rugzak met fonduemateriaal op je rug en trek eropuit in de volle natuur. In berg of dal, of waar je je ook maar wilt installeren om deze smeuïge Zwitserse kaasdelicatesse in groep te verorberen. Groepen tot twintig personen kunnen ook aan boord springen van een heuse fonduekoets. Een buitengewone ervaring, die zowel op een koude winterdag of een zachte zomeravond uitmondt in pure magie.

Het draait meer om het avontuur en het gewoonweg genieten van de eenvoud van het menu.

Delen

Direct contact

Made in Bern

BE ! Tourisme SA
+41 31 300 33 00
mice@madeinbern.com
madeinbern.com/mice

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
32 (0)2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings