#4 Vergaderen in de voetsporen van… | C/A Planner

#4 Vergaderen in de voetsporen van…

Op zoek naar een meetingbestemming waar je historische beslissingen kan nemen? Die voor een omwenteling of kentering kunnen zorgen. Kies dan voor een van deze bestemmingen in de reeks 'In De Voetsporen Van' waar reeds historische meetings te gast waren. Misschien straalt een beetje van de historische kracht af op jouw meeting!

Nummer #4 in de reeks is…

Plaats: Davos, Zwitserland
World Economic Forum 

Wie?
Het Wereld Economisch Forum is een jaarlijkse bijeenkomst van 2500 interessante zakenlui waaronder CEO's van de grootste bedrijven ter wereld, internationale politici, intellectuelen en journalisten, etc. Het forum trekt jaarlijks naar Davos, een stad in de Zwiterse Alpen.  

Wat?
Het WEF organiseert diverse conferenties in alle continenten. De conferentie in het Zwitserse Davos is een jaarvergadering waar er uitvoerig wordt gedebatteerd over de grote sociale en economische problemen van de aarde. Omdat er altijd invloedrijke personen, waaronder vele staatshoofden, aanwezig zijn, is het een evenement met veel aanzien en invloed.   

Resultaat?
Davos ligt op een hoogte van 1560 meter boven zeeniveau, dat maakt het de hoogst gelegen stad van Europa. De stad combineert adembenemende panorama's met moderne businessgebouwen. Ideaal dus voor een hoog aangeschreven meeting als die van het WEF. De zuivere natuur en gezonde berglucht doet wonderen en brengt je op frisse ideeën.

Terug naar overzicht