Hotel Van der Valk Sélys Liège | C/A Planner

Hotel Van der Valk Sélys Liège

Een hotelervaring ten dienste van je evenement

Hotel Van der Valk Sélys, dat zich richt op zakelijke klanten en centraal gelegen is in de Euregio Maas-Rijn, is een echt stedelijk complex met een subtiele mix van oud en nieuw.

Multifunctionele ruimten 

Dit hotel ligt midden in het historische, culturele en commerciële centrum van de 'cité ardente', ofwel de 'vurige stede'. Je vindt er meerdere multifunctionele ruimten voor je evenementen, die ieder een geheel eigen uitstraling hebben. Die hebben een capaciteit van maximaal 300 personen voor een bijeenkomst, 170 voor een banket en 300 voor een receptie. Elke zaal heeft natuurlijk licht, een internetverbinding met hoge snelheid, hoogwaardige technologische apparatuur en airconditioning.  

Flexibiliteit en veelzijdigheid

Het hotel staat bekend om zijn flexibiliteit en veelzijdigheid als het gaat om het organiseren van evenementen en biedt sinds kort ook catering. Het maakt niet uit hoe groot je evenement is, die service staat open voor je wensen met als doel een menu samen te stellen dat je medewerkers of gasten versteld zal doen staan. Hun troeven? Een spontane, verfijnde kosmopolitische keuken, een flexibele instelling waardoor aan al je wensen voldaan kan worden, maar ook een aanpasbaar budget, zodat er een offerte op maat gemaakt kan worden. Wil je een maaltijd die je gasten niet gauw zullen vergeten, kies dan voor Valk Liège Traiteur.


Delen

Direct contact

MICE Liège-Spa

Place de la République française 1
4000 Luik
04 279 50 89

info@miceliespa.be
www.miceliegespa.be

LinkedIn