Circuit van Spa-Francorchamps | C/A Planner

Circuit van Spa-Francorchamps

Het mooiste circuit ter wereld als omlijsting van je evenement

Wil je indruk maken op je medewerkers of klanten? Organiseer dan je evenement op het circuit van Spa-Francorchamps. Het mythische parcours dat over de hele wereld bewonderd wordt, stelt zijn zalen ter beschikking.   

24 moderne zalen

Met maar liefst 24 moderne zalen van verschillende afmetingen is een van de belangrijkste voordelen van deze locatie dat de capaciteit aangepast kan worden aan alle soorten evenementen, of het nu om een zakelijke vergadering met een klein gezelschap, een plenaire vergadering, een conferentie of een productpresentatie gaat.  

Nieuwe loge met het beste uitzicht

Bovendien is het voortaan mogelijk om je evenement, seminarie of teambuilding te organiseren in de nieuwe Endurance-loge van het circuit. Op die plaats in de 'Endurance'-zone ter hoogte van de afdaling vanaf de Virage de la Source tot aan 'Kemmel' bevind je je in het heetst van de strijd. Een eersteklas plaats zo dicht mogelijk bij het circuit, die om te bouwen is tot een loge van 300 m² of twee loges van 150 m², met ook nog eens een privéterras met onbeperkt uitzicht op de Raidillon.


Delen

Direct contact

MICE Liège-Spa

Place de la République française 1
4000 Luik
04 279 50 89

info@miceliespa.be
www.miceliegespa.be

LinkedIn