Kursaal Bern | C/A Planner

Kursaal Bern: de beste keuze voor evenementen

In Kursaal Bern kan elk evenement fysiek, hybride of digitaal gehouden worden.

Een unieke diversiteit kenmerkt Kursaal Bern: van het onlangs gerenoveerde Swissôtel Kursaal Bern (4 sterren), het Grand Casino Bern en de restaurants Giardino (Italiaans) en Yù (Aziatisch) tot het congrescentrum. Dat alles vind je onder één dak, op een centrale locatie en met een schitterend uitzicht over de oude binnenstad van Bern en de Alpen.

28 zalen voor meetings en evenementen

In Kursaal Bern kan elk evenement aangepast worden aan de geldende veiligheidsnormen en fysiek, hybride of digitaal gehouden worden. Kursaal Bern heeft 28 meeting-, seminarie- en congreszalen en een streamingstudio voor nationale en internationale events en congressen.

Arena

De arena is een van de oudste congres- en evenementenlocaties in Zwitserland, met een multifunctioneel podium en ultramoderne technologie. Er is een 16 meter brede led wall met hoge resolutie, die imponeert met uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit en een niet-reflecterend scherm vanuit alle kijkhoeken, zelfs bij daglicht.

Kursaal Packages

Evenementen organiseren is simpel met de Kursaal Packages. Kies een van de basispakketten, vul die aan met de opties van je keuze en klaar is Kees. Met het transparante concept 'vaste prijs per persoon' organiseer je je event in Kursaal Bern eenvoudig, vlug en overzichtelijk. Bovendien blijf je gegarandeerd binnen je budget.


Delen

Direct contact

Bern Convention Bureau

Amthausgasse 11
3011 Bern
meetings@bern.com
www.bern.com/meetings

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
+ 32 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
myswitzerland.com/meetings