Bern – Europa's ontspannendste hoofdstad | C/A Planner

Bern – Europa's vredigste hoofdstad

Traditioneel of trendy, voor inzichten of vooruitzichten – welke soort locatie zal het worden?

In de hoofdstad van Zwitserland zul je geen probleem hebben om de perfecte locatie voor je evenement te vinden. Dankzij de korte reisafstanden is er altijd genoeg tijd om nog een of twee items aan het programma toe te voegen of om de stad te verkennen. Hier zijn een aantal van de favoriete locaties van de lokale bevolking.

Meetings, events en congressen

INNOSpace

Tijd en ruimte – wat je noemt een filosofische synergie. Bij INNOSpace is die combinatie zoveel meer dan alleen 'iets daarbuiten'. De co-working- en development rooms, allemaal met op de ruimte geïnspireerde namen, bieden een inspirerende, creatieve werkomgeving.

Gurten

Werken met uitzicht: de kamers op de eigenste berg van Bern zijn ideaal voor productieve brainstormsessies in een rustige omgeving met een indrukwekkend uitzicht over de hele stad.

Hotel Bären Dürrenroth

Hotel Bären in Dürrenroth combineert een historisch gebouw met gemakkelijke bereikbaarheid in een schilderachtig stadje in Emmental. Een prachtige bloementuin nodigt de gasten uit voor een ontspannen barbecue of een oudoor meeting. Het restaurant van het hotel  –  bekroond met 13 GaultMillau-punten  –  serveert heerlijke culinaire ervaringen.

Stufenbau

De Stufenbau was vroeger een cellulosefabriek en daarna een magazijn. Begin jaren negentig werd het een van de beste en populairste technoclubs van het land. Vandaag zou jet het de kameleon van alle evenementenlocaties kunnen noemen, met veelzijdige en combineerbare ruimtes voor events met maximaal 400 gasten.

Authentieke activiteiten

Bern Quick & Flirty

Een rondleiding met een twist. Charmante uitdrukkingen in Bärndütsch (het dialect van Bern), bizarre geruchten en grandioze verhalen: tijdens deze rondleidingen in speeddate-stijl door het geschiedenismuseum van Bern onthullen de gidsen wat ze zo leuk vinden aan hun stad.

Proef een glas wijn in Le Vigneron

Wist je dat Bern zijn status van UNESCO-werelderfgoed niet in de laatste plaats te danken heeft aan het eeuwenoude rioleringssysteem onder Le Vigneron? Als je het wilt zien, begin dan je avondprogramma in de schilderachtige wijnbistro in de oude stad van Bern. Je geniet er van hartige lekkernijen gemaakt van streekproducten, duurzaam verbouwde wijn en deskundige begeleiding. 'Très sympa'!

Koken boven een open vuur

Bereid samen met je collega's een maaltijd boven het open vuur en geniet van een heerlijk eenvoudig buitenavontuur met chillfood.

Activiteiten op de lokale berg

Van filmproducties tot indoor golfen en de Gurten Games: waag je aan een van de vele leuke groepsactiviteiten op de 'Güsche', zoals de Berners hun lokale berg noemen.

Wil je meer locaties zoeken?

Vind je ideale locatie met behulp van de venue finder.

Bern Convention Bureau

Ben je op zoek naar meer lokaal advies? Het Bern Convention Bureau helpt je graag bij het plannen van je event in de ontspannendste hoofdstad van Europa.


Delen

Direct contact

Bern Convention Bureau

Amthausgasse 11
3011 Bern
meetings@bern.com
www.bern.com/meetings

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
+ 32 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
myswitzerland.com/meetings