-
Culinaire events en belevenissen in Zwitserland
Deze drie culinaire belevenissen weet zeker iedereen te smaken.
Samen aangename momenten beleven, versterkt de teamgeest. In de regio van de Zwitserse hoofdstad Bern kun je die momenten uitwerken tot echte belevenissen die je groep voor altijd zullen bijblijven en waar ze nog lang zullen over napraten.
Chillfood – kokkerellen op een houtvuur op verrassende locaties
Dit is een culinaire belevenis waar kleine tot grotere groepen altijd plezier aan beleven: kokkerellen op een houtvuur op een locatie anders dan anders. Oergezellig! Chillfood is niet noodzakelijk groots opgezet, het draait meer om het avontuur en het gewoonweg genieten van de eenvoud van het menu. Dat kan in een oude industriële hal, aan de oever van een rivier, in een berghut, en er zijn nog zoveel meer verrassende locaties in de regio Bern waar je out-of-the-box kunt kokkerellen. Met alleen het vuur als verlichting, heerlijke regionale gerechten en vooral veel kameraadschap heb je meer dan genoeg ingrediënten om de harten van je groep te verblijden.
Een gastronomisch onderonsje met Torsten Götz, een gevierde tv-kok in Zwitserland
Een gastronomische workshop is niet alleen fun, je leert er ook daadwerkelijk iets bij. Zeker als je instructies krijgt van een sterrenchef als Torsten Götz. In Unterseen, in de regio Interlaken, kan je groep postvatten achter zijn fornuizen en samen met zijn team op culinaire ontdekkingstocht gaan. Onder het toeziend oog van een professionele kok kan je team zo zelf een verfijnd en uitgekiend menu klaarstomen, volledig naar wens. Ook de vijfsterrenchef zelf passeert weleens aan elke kokspost en deelt er af en toe een van zijn keukengeheimen. Je groep zal versteld staan.
Koetstocht met fondue doorheen het Saanenland
Voor een echte Zwitserse fondue-ervaring moet je in de bergen zijn. Tip voor kleinere groepen: trek naar Gstaad, zwier een rugzak met fonduemateriaal op je rug en trek eropuit in de volle natuur. In berg of dal, of waar je je ook maar wilt installeren om deze smeuïge Zwitserse kaasdelicatesse in groep te verorberen. Groepen tot twintig personen kunnen ook aan boord springen van een heuse fonduekoets. Een buitengewone ervaring, die zowel op een koude winterdag of een zachte zomeravond uitmondt in pure magie.
Direct contact
Bern Convention Bureau
Bern Convention Bureau
meetings@bern.com
+41 31 328 12 60
Amtshausgasse 4
3001 Bern
SwitzerlandSwitzerland Convention & Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
+32 2 345 83 57
Myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.switzerland.com/meetings