Vijf toplocaties in Oostende | C/A Planner

Vijf toplocaties voor meetings en events met uitzicht op de zee

Geef je meetings, teambuildings en familiedagen net dat tikkeltje meer.

Een serieuze tikkel in ons geval. Oostende heeft een aantal unieke locaties in petto en is ongetwijfeld het ideale decor om je team of klanten te verbluffen. We geven je vijf toplocaties mee met uitzicht op de zee. Inspiratie gegarandeerd.

Andromeda

Dit viersterrenhotel met uitzicht op de zee op enkele meters van Kursaal Oostende heeft 111 schitterende kamers, waarvan 53 met terras en zeezicht. Andromeda heeft heel wat ervaring op het gebied van meetingactiviteiten en is daar dan ook perfect op afgestemd. Er zijn zes volledig vernieuwde vergaderzalen, uitgerust om seminaries tot 150 personen te organiseren. Ook deze vergaderzalen bieden fenomenaal zeezicht.

Thermae Palace

Het bekendste viersterrenhotel van Oostende is ongetwijfeld Thermae Palace. Een geklasseerd gebouw, ingericht in karakteristieke art-decostijl, direct gelegen aan het strand, tegenover de Wellington Golf en renbaan. Het hotel telt 128 luxueus ingerichte kamers en 9 vergaderzalen voor seminaries van 6 tot 450 personen.

Royal North Sea Yacht Club

RNSYC is een exclusieve locatie, gelegen in de jachthaven van Oostende. Het prachtige uitzicht over de haven en de zee en een sfeervol ingerichte vergaderzaal zijn absoluut de redenen om aan deze locatie te denken. Een ideale locatie voor een meeting tot 40 personen. Ook een lunch met verse visproducten is een must.

Galerie BeauSite

Deze unieke locatie biedt frontaal zeezicht en ligt in het centrum van Oostende. Een plek waar authentieke art-decostijl gecombineerd is met moderne vormgeving. Deze ‘kunstloft’ leent zich uitstekend voor vergaderingen in een aparte setting. Aan de zes meter lange tafel op de eerste verdieping kunnen 50 personen plaatsnemen. In de art gallery op het gelijkvloers kunnen presentaties, productlanceringen, recepties en walking dinners tot 80 personen plaatsvinden.

Kurso

Verfrissende nieuwe zaak in Kursaal Oostende, met een eigen ingang langs de Zeedijk. Het uitnodigende moderne interieur zorgt voor een warme sfeer en de volledige zaal kan opgebouwd worden naar smaak. Combineer je de vergadering met een etentje, dan ben je hier zeker aan het goede adres.


Delen

Direct contact

Meet in Oostende

Monacoplein 2
8400 Oostende
+32(0) 59 25 53 17
meet@visitoostende.be
www.meet-in-oostende.be