Ontdek vijf redenen waarom je in Oostende moet zijn voor je volgende vergadering | C/A Planner

Ontdek vijf redenen waarom je in Oostende moet zijn voor je volgende vergadering

Zon, zee, strand ... dat is Oostende.

De stad heeft heel wat troeven voor bedrijven die een originele plek zoeken voor meetings, congressen en teambuildings.

1 Weinig tot geen file richting kust

De ochtendspits is tegenwoordig een helse tocht: de wegen naar de grote steden zoals Gent en Brussel zijn volledig verzadigd en elke dag opnieuw is er wel weer file. Richting Oostende daarentegen heb je zelden files. Bovendien zit je heel vlug van de autosnelweg in het centrum van de stad.

2 Zee en strand

De zee en het strand werken ontspannend en inspirerend. Zelfs al kom je naar Oostende voor een meeting of congres, toch heb je altijd wel een beetje vakantiegevoel. Even tussenin een frisse neus ophalen of een wandeling op de zeedijk of op het strand, dat is pas ontspannen. Maar evengoed vergaderen met uitzicht op zee, genieten van een kamer met uitzicht op zee of verschillende activiteiten op het strand maken van het businessuitje een nog aangenamere ervaring.

3 Groot congrescentrum: Kursaal Oostende en de Grote Post

Weinig congrescentra zijn zo polyvalent als het Kursaal Oostende en de Grote Post. Behalve een zeer grote capaciteit in één zaal hebben beide locaties ook zeer veel verschillende ruimtes, waardoor het opsplitsen van de groep voor diverse workshops en break-outrooms geen enkel probleem vormt.

4 Originele locaties: Fort Napoleon en Hippodroom

Fort Napoleon kan volledig geprivatiseerd worden voor een familiedag met de hele firma, maar is eveneens uiterst geschikt voor tal van teambuildingactiviteiten, seminaries, ... Wellington Hippodroom is een fantastische locatie met uitzicht op de paardenrenbaan, waar je een beurs, conferentie, avondfeest en veel meer kunt laten plaatsvinden.

5 Unieke teambuildings: zeilwagenrijden, go-cart, kiting, zeilen

Oostende is naast dé congres- en seminariestad aan zee eveneens dé teambuildingstad aan zee. Het strand en de zee lenen er zich perfect toe om teambuildingactiviteiten te doen die nergens anders kunnen: zoektochten op gocarts, kite-initiaties, zeilwagenrijden, raften op zee, zeilen, met speedboten varen, ...


Delen

Direct contact

Meet in Oostende

Monacoplein 2
8400 Oostende
+32(0) 59 25 53 17
meet@visitoostende.be
www.meet-in-oostende.be