Interlaken | C/A Planner

Interlaken Congress & Events

Interlaken: vergaderen in een indrukwekkend berglandschap

Interlaken ligt ingesloten tussen twee meren, in het hart van Zwitserland en van Europa. Het omringende berglandschap vormt een overweldigend kader voor een onvergetelijke uitstap.

Interlaken ligt ingesloten tussen twee meren, in het hart van Zwitserland en van Europa. Deelnemers uit de hele wereld komen er op alle tijdstippen van het jaar samen om congressen, seminaries en evenementen bij te wonen. Het omringende berglandschap vormt een overweldigend kader voor een onvergetelijke uitstap, bijvoorbeeld naar de Jungfrau, de top van Europa, of de Schilthorn met Piz Gloria. Dankzij het uitgebreide aanbod aan activiteiten, trips en animaties wordt je event helemaal een unieke belevenis – het hele jaar door!

Kursaal Interlaken: traditie en moderniteit

Op het vlak van eventorganisatie kan Interlaken bogen op ruim honderd jaar ervaring en traditie. Het congrescentrum Kursaal Interlaken verzoent een moderne architectuur verrassend naadloos met een historische uitstraling en grandeur. Met een totale oppervlakte van 5.000 m² biedt het centrum plaats aan meer dan 2.000 genodigden en er is voor ieder wat wils. Het congrescentrum telt 19 zalen, waarvan drie met een oppervlakte van meer dan 900 m². Alle met natuurlijk daglicht verlichte zalen zijn rechtstreeks toegankelijk. Interlaken is ontegensprekelijk een van de aantrekkelijkste congresbestemmingen in de Alpen.

Oneindig veel mogelijkheden, 365 dagen per jaar

Hier kun je de fascinerende winterlandschappen van de Jungfrauregio bewonderen. Sociale programma's of incentives kun je verrijken met een brede waaier aan creatieve activiteiten. Wie bijvoorbeeld voor het Iglodorp kiest, heeft meteen de ideale uitvalsbasis voor onvergetelijke teambuildingactiviteiten. De architectuur van de iglo is waarlijk buitengewoon en de vergaderzalen bestaan enkel uit sneeuw en ijs. Ben je voorstander van ijsactiviteiten op grote hoogte? Laat dan je creativiteit de vrije loop bij het bewerken van een ruw ijsblok. Of stel je geluk op de proef tijdens het vissen: maak een gat in de dikste laag van het ijs op het Hinterstockenmeer en probeer zelf een forel te vangen.

Victoria-Junfrau Grand Hotel & Spa: na de inspanning, de ontspanning

Het wellnesscenter van Victoria-Jungfrau Grand Hotel & Spa biedt seminariegangers pure momenten van ontspanning. Hier kun je nog eens echt zorgeloos genieten van de kalmte en de rust. Dat kan in het ruime wellnesscenter op 5.500 m² met zwembaden, sportzaal, saunaruimte en 2 spa's. De Espa Spa biedt een brede waaier aan lichaamsbehandelingen op basis van essentiële oliën en gezichtsbehandelingen met 98 % natuurlijke producten. De Sensai Select Spa, uniek in de wereld, haalt echt het mooiste in je naar boven dankzij de quasi-magische krachten van Koishimaru-zijde.

Op het vlak van eventorganisatie kan Interlaken bogen op ruim honderd jaar ervaring en traditie.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Interlaken Congress & Events

Interlaken Congress
& Events AG

+41 (0)33 827 62 00
marketing@interlaken-congress.ch
www.interlaken-congress.ch

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
+32 (0)2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings