Interlaken | C/A Planner

Interlaken

Interlaken: maak van je vergadering een holistische ervaring

Het district Interlaken, in het hart van Zwitserland, is een traditierijke congresbestemming, prachtig gelegen tussen de meren van Brienz en Thun.

In een indrukwekkend berglandschap met het wereldberoemde trio Eiger, Mönch en Jungfrau als decor en een veelzijdig programma, heeft Interlaken heel wat troeven. Je kunt er heel Zwitserland op één plaats beleven en van je bijeenkomst een holistische ervaring maken.

Congrescentrum Kursaal Interlaken

Het congrescentrum Kursaal Interlaken maakt indruk met zijn combinatie van zalen met een rijke geschiedenis, een ultramodern auditorium en een prachtig park met uitzicht op het Jungfraumassief.

Locatie voor memorabele events en congressen

De 19 verschillende zalen kunnen zowel voor het congresprogramma als voor een tentoonstelling gebruikt worden. In totaal is er ruim 5.000 m² aan evenementenruimte beschikbaar.

Een belangrijke troef van Kursaal Interlaken is de evenemententechnologie, die ook virtuele of hybride evenementen eenvoudig en professioneel implementeert. Het congrescentrum biedt ook in-house catering en een restaurant, dat exclusief afgehuurd kan worden.

Een van de grote competenties van het huis, die organisatoren erg op prijs stellen, is de volledige ondersteuning, inclusief advies, bij de organisatie van evenementen, gecombineerd met een grote flexibiliteit om concepten aan te passen in geval van plotse wijzigingen.

Conferentieforfait

Met het conferentieforfait biedt Kursaal Interlaken je een vast tarief om je evenement eenvoudig en vlug te organiseren, terwijl je altijd een transparant zicht op de kosten hebt.

Korte afstanden

De vlugste en gemakkelijkste manier om Interlaken te verkennen is te voet. Van het station tot aan het congres of evenement, van daaruit naar het hotel of het sociale programma of naar populaire excursieplaatsen in de Alpen zoals de Jungfraujoch (de top van Europa) of de Schilthorn: alles ligt dicht bij elkaar.

Op het vlak van eventorganisatie kan Interlaken bogen op ruim honderd jaar ervaring en traditie.

Delen


Meer inspirerende tips

Interlaken is de ideale regio voor wat buitenactie. We geven twee winterse tips.

lees meer

Direct contact

Interlaken

Congress Kursaal Interlaken
Strandbadstrasse 44
CH-3800 Interlaken
+41 33 827 62 00
info@interlaken-congress.ch
www.interlaken-congress.ch


Switzerland Convention
& Incentive Bureau
+32 (0)2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings