Hungexpo Boedapest | C/A Planner

HUNGEXPO - Budapest

De grootste multifunctionele eventlocatie in Boedapest

Op zoek naar een verrassende locatie in Midden-Europa? Voor een event met 800 tot 15.000 deelnemers? Inclusief dienstverlening op maat? Ja? Ga voor Boedapest en ontdek HUNGEXPO, de grootste multifunctionele eventlocatie van de stad.

Boedapest is een bijzondere eventbestemming die nog al te vaak wordt onderschat. Deze bruisende stad, met een rijk wetenschappelijk en cultureel leven, biedt evenwel een gepaste setting voor al je evenementen.  

De grootste en de beste

Voor grootschalige evenementen is HUNGEXPO duidelijk nummer één. De expo bestrijkt een groengebied van 36 hectaren te midden van de stad en is met haar 8 hallen de geknipte locatie voor elk evenement, van een congres of galadiner tot een concert of tentoonstelling. De hallen zijn 700 tot 20.000 vierkante meter groot en kunnen volledig op maat worden ingedeeld. De ruimte kan helemaal worden ingericht voor congressen met tot wel 15.000 deelnemers of worden opgedeeld met behulp van geluiddichte wanden, naargelang de noden.

Tevreden klanten

Omwille van die unieke voordelen werd HUNGEXPO al gekozen als locatie voor het 62ste FIFA Congress, de NuSkin EMEA Convention, de World Dog Show, het Tetra World Congress, Eurofinance, het ITU Telecom World Congress, de Europese selectie van de Bocuse d'Or, de expo World of Coffee en het ISF World Seed Congress. Ze zijn bijzonder trots dat klanten telkens opnieuw kiezen voor HUNGEXPO. Zo streek de ICT Proposers' Day in 2009, 2011 en 2017 neer in HUNGEXPO en vond de European Fishing Tackle Trade Exhibition (EFTTEX) na 2009 er ook in 2017 plaats.

Deze troeven maken van HUNGEXPO de gedroomde locatie voor ieder evenement. De ervaring die HUNGEXPO door de jaren heen heeft opgebouwd, wordt nog kracht bijgezet door het feit dat ze deel uitmaken van de Franse GL Events Group en samenwerken met het CCIB in Barcelona, het World Forum in Den Haag en Square in Brussel.

HUNGEXPO is de gedroomde locatie voor ieder evenement.

Delen


Meer inspirerende tips

De bouwwerkzaamheden aan Hungexpo Budapest zijn symbolisch van start gegaan met de ceremonie van het leggen van de eerste steen van het nieuwe congrescentrum.

lees meer

HUNGEXPO, de grootste multifunctionele eventlocatie van de stad met onbeperkte mogelijkheden, wordt nog groter en beter tegen 2020-2021. Terwijl de locatie uitgebreid wordt met een nieuw congrescentrum en twee nieuwe evenementenhallen, heb je 30.000 m² flexibele ruimte ter beschikking voor je volgende grote event in het geweldige Boedapest.

lees meer

Direct contact

HUNGEXPO - Budapest

Ms Bianka Pál
00 36 30 469 1366
pal.bianka@hungexpo.hu
http://event.hungexpo.hu