Goesting Events | C/A Planner

Goesting Events

Goesting aan de Nederlandse kust

Goesting Events ontregelt, verfrist en motiveert je team.

Goesting verzorgt unieke teambuildingsactiviteiten en teamtrainingen langs de hele Nederlandse kust. Goesting is onder andere vaste en trotse partner van Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk en mag voor hun zakelijke gasten de sociale events organiseren. Daarbij worden het strand, de ruige duinen en de altijd boeiende zee als decor gebruikt.

Fun, competitie of inhoud

Benut de tijd met elkaar optimaal en geef tijdens een meeting ook aandacht aan het team.  Er zit winst in het verbinden van mensen en in samen iets beleven. Goesting koppelt het event daarom graag aan je thema of specifiek aan de doelstellingen van je bijeenkomst. Naast o.a. powerkiten, branding raften, judo, zandsculpturen, beach golf,  schermen en je eigen beach house bouwen, werken ze graag aan teams die willen groeien. Tijdens het unieke Life Rescue programma bijvoorbeeld.

Life Rescue op de Noordzee

Life Rescue is een gesimuleerde reddingsactie. Samenwerken op de onvoorspelbare zee betekent: plannen maken, rollen verdelen en risico's nemen. Dan heeft de redding de grootste kans van slagen. In Noordwijk heeft Goesting samen met de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) een training ontwikkeld waarbij de teams een gesimuleerde reddingsactie uitvoeren op zee. In deze levensechte situatie wordt de samenwerking en het vertrouwen flink op de proef gesteld. Ze weten uit ervaring dat leren en ontwikkelen pas echt gebeurt als men buiten de comfortzone treedt.  

Ga naar buiten

Leiderschap ontwikkelen, groepsdynamiek versterken: wat je ook wilt bereiken, de theorie haalt het niet bij de praktijk. Vergeet dus de managementboekjes en haal eens een frisse neus in de buitenlucht aan de mooiste kust van Nederland. Verandering breng je enkel teweeg door te doen. Je leert elkaar echt beter kennen en het persoonlijke en gemeenschappelijke doel wordt scherper en duidelijker. Dat gebeurt met praktische, teamversterkende opdrachten, inspirerende trainers en uitdagingen die de teams laten voelen, proeven en ervaren. Zo ontstaat er echt 'goesting' in je team.

Je evenement aan zee in het Nederlandse Noordwijk?

Lees er zeker nog even onze blog op na, waarin we de samenwerking met Grand Huis Ter Duin en AV-specialist Heuvelman toelichten. Kortom: 3 partners die elk event in Noordwijk in goede banen leiden.

| Lees meer

Delen

Direct contact

Goesting Events

+31 (0) 251 20 00 38
info@goesting.nl
www.goesting.nl