Helden op de Noordzee
Een uitdagend verblijf in Noordwijk

Denk je eens in ... boven op het duin van Noordwijk in het meest luxueuze vijfsterrenhotel van de Nederlandse kust kijk je uit over de woeste zee. Tijdens een tweedaagse Internationale meeting worden jij en je collega's geïnspireerd, er worden nieuwe visies besproken en plannen bedacht. Dan gaat het alarm, er is nood op zee en je team gaat deze redding uitvoeren. Binnen wordt geruild voor buiten. De zee wordt je speelveld en je team moet ijzersterk samenwerken. Je vaart uit met de snelle reddingboot en jullie worden de helden van de Noordzee!

Grand Hotel Huis ter Duin

Dit is niet overdreven wegdromen, maar een echte mogelijkheid die Grand Hotel Huis ter Duin biedt. Als je het aandurft tenminste. Al jaren heeft dit prachtige hotel op het hoge duin een unieke relatie met het KNRM reddingsstation Noordwijk. Na de woeste belevenis van het water kun je tot rust komen bij een aperitief gevolgd door een luxueus diner in een van de prachtige zalen. Voor 1 tot 1000 personen, een geschikte locatie en invulling zit ongetwijfeld tussen het aanbod.

Kristalheldere beleving

Grand Hotel Huis ter Duin werkt uitsluitend samen met partners die instaan voor de hoogste kwaliteit. Voordat je met de boot de golven opzoekt, maak je samen met je team het reddingsplan. Door middel van het mooiste beeld en geluid brengt Heuvelman Sound & Vision BV beleving de ruimte binnen. Beelden die je het water laten voelen, geluid waarbij de golven donderen op de kust. Alle aspecten waardoor je de veiligheidsbriefing goed in je op kunt nemen en het plan kunt gaan vormgeven. Podium, geluid, beeld, verlichting moet altijd kloppen en zorgt voor de optimale beleving.  

Training en Safety First

Vanuit de vijfsterrenomgeving en na de kristalheldere briefing is het tijd om echt de zee op te gaan. Veiligheid staat voorop en van je team wordt echt samenwerken verwacht. Al 20-jaar werkt Goesting met teams. Mensen trainen is een vak en ze zijn er goed in. Als redder krijg je een overlevingspak aan en maak je een plan om een vermiste kanoër te redden. Leiderschap, taken en rollen verdelen, grenzen aangeven en blind vertrouwen zijn zaken die naar voren komen. Dit alles onder het scherpe toezicht van Goesting. Zij waarborgen de veiligheid en maken het mogelijk om onder uitdagende omstandigheden deze gesimuleerde redding uit te voeren. Deze gedeelde out-of-the-box-ervaring zullen jij en je collega's nooit meer vergeten!

Samen staan we sterk

Met vaste partners die de omgeving, zowel binnen als buiten, heel goed kennen is het professioneel en efficiënt samenwerken. Dan kun je je richten op de bedrijfsdoelstellingen en nemen Grand Hotel Huis ter Duin, Heuvelman Sound & Vision BV en Goesting Events & Training de rest graag uit je handen.

Contacteer vandaag nog een van de partners voor je event in Noordwijk 

Interesse in een meeting of event in het Nederlandse Noordwijk zonder kopzorgen? Contacteer dan een van deze partners – zij slaan de handen in elkaar en creëeren ook voor jou een vlekkeloos event! Been there, done that!