Fusie van wetenschap en elegantie in het CERN | C/A Planner

Ontdek de perfecte fusie van wetenschap en elegantie in het CERN

Ben je op zoek naar een unieke, inspirerende locatie voor een volgende meeting of toekomstig evenement?

Zoek het niet verder dan in de prachtige stad Genève, waar wetenschap en elegantie elkaar ontmoeten in het wereldberoemde CERN (een Europese organisatie voor kernonderzoek).  

Science Gateway

Het CERN heeft op 7 oktober 2023 zijn nieuwe vlaggenschipcentrum voor onderwijs ingehuldigd. Het Science Gateway is ontworpen om publiek van alle leeftijden aan te trekken en zal inspirerende expositieruimtes, laboratoria voor praktische wetenschappelijke experimenten en een groot amfitheater met een capaciteit van 898 plaatsen omvatten.  

Drie redenen om voor CERN te kiezen voor je meeting

  • Iconische locatie: maak indruk op je bezoekers met een werkelijk unieke, iconische locatie. De ultramoderne faciliteiten van CERN bieden een buitengewone setting voor je evenement. Of je nu een congres, seminar of andere bijeenkomst organiseert, de opmerkelijke architectuur en wetenschappelijke betekenis van CERN zullen een blijvende indruk achterlaten.
  • Inspirerende sfeer: je bijeenkomst hosten in dit prestigieuze instituut zal je evenement een sfeer van ontdekking en creativiteit geven die tot zinvolle discussies en samenwerkingen kan leiden.
  • Prachtige omgeving: Genève, vaak 'hoofdstad van de vrede' genoemd, is een stad van onvergelijkbare schoonheid. Hij is genesteld langs de pittoreske oevers van het Meer van Genève en omringd door de majestueuze Alpen. Je gasten zullen gefascineerd zijn door het adembenemende natuurlandschap.  

Unieke ervaringen

Maak van je volgende meeting of van je evenement een onvergetelijke ervaring door te kiezen voor CERN in Genève. Of je nu innovatie wilt inspireren, samenwerking wilt aanmoedigen of je bezoekers eenvoudigweg een unieke ervaring wilt bieden, CERN en Genève bieden de perfecte setting.

Neem gerust contact met hen op voor meer informatie in verband met het organiseren van je event bij CERN in Genève.


Delen

Direct contact

Genève Tourisme & Congrès

Jonathan Willi
market manager
corporate clients specialist
markets department
d +41 22 909 70 64
m +41 78 927 90 70
jonathan.willi@geneve.com
www.geneve.com

Switzerland Convention
& Incentive Bureau
Myriam Winnepenninckx
+32 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings