Arrangementen | C/A Planner

Arrangementen

Zeepkistenrace

Elk team krijgt een bouwpakket met dezelfde materialen en gereedschap om een zeepkist te ontwikkelen. Onder begeleiding wordt er naar hartenlust overlegd, gebouwd en geschilderd. De zeepkistenrace is dé manier om elkaar in teamverband beter te leren kennen.


lees meer

En na de meeting? De zee op!

Wat is er heerlijker na een drukke vergaderdag om nog eens lekker goed uit te waaien op zee? Of waarom niet voor je meeting, zodat je met een fris hoofd de beste ideeën kunt spuien.

lees meer

Interactief zeilen

Wist je dat je bij Nuquest al een halve dag interactief kunt zeilen vanaf 175 euro per persoon?  Hijs samen met je team de zeilen!

lees meer

Oostende

De koningin der badsteden heeft heel wat moois te bieden. Waarom kiezen voor een beperkt all-in voorstel als je ook kunt kiezen voor een combinatie van de talrijke prachtige locaties die Oostende rijk is?

lees meer

De Panne

Overnachten in een tophotel, vergaderen in een prachtige vergaderzaal met 180 graden zeezicht, en daarna teambuilding op zee of op het strand?

lees meer

Beachtrophy

Met je team neem je het op tegen andere teams om na zes proeven (o.a. kubb, tsjoekbal en strandhockey) als beste uit te komen.

lees meer

Zeerafting

Zeerafting is een teamsport waarbij 6 tot 12 personen in een grote rubberboot het wilde water proberen te trotseren. Enkel door samen te werken en de bevelen van de stuurman goed op te volgen, vaar je de juiste koers.

lees meer

Zeilen met de Nele

Vaar met je team dezelfde koers. Tot zeven zeilen kan deze tweemaster voeren. Om die op te trekken of te reven, is behoorlijk wat teamwork vereist. Deze teambuilding brengt de stoere zeebonk in jou naar boven.

lees meer

Dé EscapeGame

Daar sta je dan ... met je team, een aktentas vol materialen en een 4G-tablet. Opdracht: kluizen kraken en geld buit maken. lees meer

Kings and Queens

Teambuilding in een middeleeuws kasteel in Beauvoorde of Wijnendale: doorsta alle proeven en ontdek wie de nieuwe koning of koningin van je bedrijf wordt. lees meer

Zeilen met klassieke schepen

Nuquest Events stelt zijn incentive- en teambuildingformules voor 6 passagiers tot 200 personen niet alleen voor aan de Belgische kust, maar bijvoorbeeld ook in Zeeland op klassieke schepen.

lees meer