Arrangementen | C/A Planner

Arrangementen

Formule Zeildag met Channel Sailing

De formule zeildag kun je nog verder aanvullen met cateringopties aan boord, zoals ontbijt op de boot (koffiekoeken, koffie/thee en fruitsap), een mix van luxueus belegde broodjes, full bar aan boord met cava of wijn, bier, softs of een rijkelijke vis- en visschotel.

lees meer

Formule Zeilen en Fun met Channel Sailing

De formule Zeilen en Fun kun je nog verder aanvullen met cateringopties aan boord, zoals ontbijt op de boot (koffiekoeken, koffie/thee en fruitsap), een mix van luxueus belegde broodjes, full bar aan boord met cava of wijn, bier, softs of een rijkelijke vis- en visschotel.

lees meer

Formule Vergaderen en Zeilen met Channel Sailing

De formule Vergaderen en Zeilen kun je nog verder aanvullen met cateringopties aan boord, zoals ontbijt op de boot (koffiekoeken, koffie/thee en fruitsap), een mix van luxueus belegde broodjes, full bar aan boord met cava of wijn, bier, softs of een rijkelijke vis- en visschotel.

lees meer

Duurzaam reizen: verken Europa met de (hogesnelheids)trein

Zo'n 45 % van alle vluchten in Europa omvat verplaatsingen van minder dan 500 km. Als je voor dergelijke korte vluchten de verplaatsingstijd tussen de luchthaven en het stadscentrum en de tijd rekent om in te checken en bagage af te halen, is de trein een waardig en milieuvriendelijk alternatief.

lees meer