Arrangementen | C/A Planner

Arrangementen

Interlaken is de ideale regio voor wat buitenactie. We geven twee winterse tips.

lees meer

Bezoek het Novartis Pavillon, logeer in het Basel Mariott of neem deel aan een workshop 'Lassen zoals Tinguely'.

lees meer

Denk buiten het geijkte stramien en verras je gasten met een sociale ervaring die ze zullen blijven meedragen.

lees meer

Zürich ontwikkelt zich voortdurend verder als congresstad, dankzij innovatieve partners die alles bieden, van locaties tot ondersteunende programma's.

lees meer

In coronatijden tot stand gekomen en een blijvertje is de webshop van Bierolade met verschillende tastingpakketen rond bier en/of chocolade.

lees meer

Shortski in Oostenrijk in een eigen snow house? UniQuest fixt het voor jou.

lees meer

De Dijlestad pakt uit met het 'Klinkt als Mechelen'-pakket voor bedrijven

lees meer

Beter nog dan iemand een goede gezondheid te wensen, is hem goede gezondheid te schenken. Daarom lanceert Caere Natura de Mini-Caere, een compact, stijlvol houten doosje waar twee flesjes van hun o zo gezonde natuurextracten in passen.

lees meer

Sport mag dan al in de naam van Sports2 zitten, niet alle voedingssupplementen zijn louter voor sportievelingen weggelegd. In het gamma ‘Health’ bijvoorbeeld, zitten drie producten die een zegen zijn voor eenieders gezondheid: voor klanten, relaties of je werknemers.

lees meer

Beloon je klanten of medewerkers met een buitengewone incentivereis zonder al te ver te reizen.

lees meer

Door corona zijn momenteel heel wat werknemers verplicht om van thuis uit te werken en missen ze dus ook hun collega's. Daarom wil Meet in Oostende iedereen een extra hart onder de riem steken door in de komende weken maar liefst 8 teambuildings weg te geven. 

lees meer

De formule zeildag kun je nog verder aanvullen met cateringopties aan boord, zoals ontbijt op de boot (koffiekoeken, koffie/thee en fruitsap), een mix van luxueus belegde broodjes, full bar aan boord met cava of wijn, bier, softs of een rijkelijke vis- en visschotel.

lees meer

De formule Zeilen en Fun kun je nog verder aanvullen met cateringopties aan boord, zoals ontbijt op de boot (koffiekoeken, koffie/thee en fruitsap), een mix van luxueus belegde broodjes, full bar aan boord met cava of wijn, bier, softs of een rijkelijke vis- en visschotel.

lees meer

De formule Vergaderen en Zeilen kun je nog verder aanvullen met cateringopties aan boord, zoals ontbijt op de boot (koffiekoeken, koffie/thee en fruitsap), een mix van luxueus belegde broodjes, full bar aan boord met cava of wijn, bier, softs of een rijkelijke vis- en visschotel.

lees meer

Zo'n 45 % van alle vluchten in Europa omvat verplaatsingen van minder dan 500 km. Als je voor dergelijke korte vluchten de verplaatsingstijd tussen de luchthaven en het stadscentrum en de tijd rekent om in te checken en bagage af te halen, is de trein een waardig en milieuvriendelijk alternatief.

lees meer

Zürich is de ideale locatie voor je volgende event. De stad is heel vlot bereikbaar met het vliegtuig: er zijn non-stop vluchten van en naar meer dan 170 bestemmingen.

lees meer

Een brandend actueel concept van Perfect+.

lees meer

Een interactief teamevent in het kader van Train World.

lees meer

Doorkruis het stadscentrum voor interactieve opdrachten.

lees meer