Arrangementen | C/A Planner

Arrangementen

Faculty Club, de prachtige meeting- en eventlocatie in het Groot Begijnhof van Leuven, kan ook de catering bij je thuis, op locatie of in je bedrijf verzorgen.

lees meer

The Dominican Summer Terrace wordt de plaats waar je heen gaat als je de zomer viert. Je kunt er terecht vanaf de middag voor een glas champagne en fantastisch eten.

lees meer

Ontdek hier in vijf redenen waarom Zürich de ideale keuze is voor je bijeenkomst of congres.

lees meer

Het idee van dubbelspel en sabotage is zo oud als de straat. Ecco La Luna nam dat idee als basis en ontwikkelde daar jaren geleden zijn eigen ludieke teambuildingconcept op.

lees meer

The Dominican stelt voor: drie fietspakketten om Brussel te verkennen.

lees meer

Filmfestival Oostende is een van de grootste filmfestivals van België, dat zich onderscheidt met een uniek Vlaams filmprogramma en een inclusief, publieksvriendelijk, maar vooral sfeervol karakter.

lees meer

Kadee Gifts heeft speciaal voor eindejaar een nieuwe cadeaubox gelanceerd in samenwerking met Kinepolis: Movie & Chill. Ze blijven daarmee trouw aan hun 100 % Belgische insteek. Kijk maar wat er in de giftbox steekt.

lees meer

De kerst- en eindejaarsmenu's van Bastiano zijn er – aka de Holiday Specials. Ook voor bedrijven die een eindejaarsreceptie of etentje op het bedrijf willen organiseren tussen dinsdag 20 december en zaterdag 7 januari 2023.

lees meer

Frisse lentebuffetten voor je corporate events

lees meer

Faculty Club biedt je de kans om op zondag 19 maart te genieten van een heerlijke lunch met aansluitend de voetbalwedstrijd OHL-Anderlecht.

lees meer

Ontdek de orgineelste en leukste locaties voor je meeting of event in Kortrijk.

lees meer

The Dominican hotel in hartje Brussel organiseert dit jaar je evenementen tijdens de eindejaarsperiode, om ten volle te kunnen genieten met vrienden en familie.

lees meer

Faculty Club verzorgt je gastronomische receptie, lunch of diner op locatie: op je bedrijf, bij je thuis of op een mooie locatie die je zelf kiest.

lees meer

Nog tot 26 maart 2023 loopt in de abdij van Stavelot de tentoonstelling Photo Ark van National Geographic. Je kunt de exporuimte privatiseren om er een walking dinner te organiseren.

lees meer

Het WCCM by Van der Valk Congrès & Spa Hotel Mons is de referentie voor congressen, seminaries, conferenties, recepties en evenementen in Wallonië.

lees meer

Wie een meeting of een teambuilding organiseert in Mechelen tussen 1 september en 31 december 2022, krijgt van Stad Mechelen 10 % korting op de totaalfactuur.

lees meer

Een brandend actueel concept van Perfect+.

lees meer