Arrangementen | C/A Planner

Arrangementen

De kerst- en eindejaarsmenu's van Bastiano zijn er – aka de Holiday Specials. Ook voor bedrijven die een eindejaarsreceptie of etentje op het bedrijf willen organiseren tussen dinsdag 20 december en zaterdag 7 januari 2023.

lees meer

Kadee Gifts heeft speciaal voor eindejaar een nieuwe cadeaubox gelanceerd in samenwerking met Kinepolis: Movie & Chill. Ze blijven daarmee trouw aan hun 100% Belgische insteek. Kijk maar wat er in de giftbox steekt!

lees meer

Filmfestival Oostende is een van de grootste filmfestivals van België, dat zich onderscheidt met een uniek Vlaams filmprogramma en een inclusief, publieksvriendelijk, maar vooral sfeervol karakter.

lees meer

The Dominican hotel in hartje Brussel organiseert dit jaar je evenementen tijdens de eindejaarsperiode, om ten volle te kunnen genieten met vrienden en familie.

lees meer

Faculty Club verzorgt je gastronomische receptie, lunch of diner op locatie: op je bedrijf, bij je thuis of op een mooie locatie die je zelf kiest.

lees meer

Nog tot 26 maart 2023 loopt in de abdij van Stavelot de tentoonstelling Photo Ark van National Geographic. Je kunt de exporuimte privatiseren om er een walking dinner te organiseren.

lees meer

Het WCCM by Van der Valk Congrès & Spa Hotel Mons is de referentie voor congressen, seminaries, conferenties, recepties en evenementen in Wallonië.

lees meer

Wie een meeting of een teambuilding organiseert in Mechelen tussen 1 september en 31 december 2022, krijgt van Stad Mechelen 10 % korting op de totaalfactuur.

lees meer

Een brandend actueel concept van Perfect+.

lees meer

Interlaken is de ideale regio voor wat buitenactie. We geven twee winterse tips.

lees meer

Bezoek het Novartis Pavillon, logeer in het Basel Mariott of neem deel aan een workshop 'Lassen zoals Tinguely'.

lees meer

Denk buiten het geijkte stramien en verras je gasten met een sociale ervaring die ze zullen blijven meedragen.

lees meer

Zürich ontwikkelt zich voortdurend verder als congresstad, dankzij innovatieve partners die alles bieden, van locaties tot ondersteunende programma's.

lees meer

In coronatijden tot stand gekomen en een blijvertje is de webshop van Bierolade met verschillende tastingpakketen rond bier en/of chocolade.

lees meer

Shortski in Oostenrijk in een eigen snow house? UniQuest fixt het voor jou.

lees meer

De Dijlestad pakt uit met het 'Klinkt als Mechelen'-pakket voor bedrijven

lees meer