programma fam trip Kortrijk 2019 | C/A Planner
boottocht.jpg
budafabriek2.jpg
budafabriek3.jpg
kortrijk-weide-algemeen-beeld.jpg
kortrijk-weide-hangar-k.jpg
messeyne-38.jpg
parkhotel.jpg
beudaert-c-pieter-de-kersgieter-4.jpg

Programma: ontdek Kortrijk als bestemming voor je volgende meeting of event

Op donderdag 10 en 11 oktober nodigt Meeting in Kortrijk alle meeting planners (corporates, associations en agencies) uit om de nieuwe locaties en origineelste activiteiten te ontdekken die de stad rijk is. Hieronder vind je het programma en via het formulier kun je inschrijven. De volledige uitnodiging kun je ook hier nog eens nalezen.

donderdag 10 oktober 2019

aankomst vanaf 17.30 u.
in Bar Jules van het Parkhotel met verwelkoming met een drankje

18.30-19.30 u.
korte rondleiding en woordje van de manager in het Parkhotel (MICE-faciliteiten: vergaderzalen, wellness en toekomstplannen van het grootste hotel in Kortrijk)

19.30-20 u.
verplaatsing te voet naar restaurant Saint-Christophe voor het diner. Dit is een van Kortrijks beroemdste restaurants met een lange geschiedenis van Franse topchefs en Michelinsterren. Vandaag is het een kwalitatief hoogstaand restaurant onder leiding van een jonge chef.

22.30 u.
Wandeling door het centrum van Kortrijk en over de Grote Markt (met de mogelijkheid tot een afsluiter in een van de vele horecagelegenheden) richting hotel Messeyne. Overnachting in hotel Messeyne, een van de tophotels (****) in Kortrijk.

vrijdag 11 oktober 2019

8-9 u.
ontbijt in hotel Messeyne met aansluitend (9-9.30 u.) korte rondleiding in het hotel met aandacht voor de MICE-faciliteiten (vergaderzalen en Winstons bar)

9-9.30 u.
verplaatsing te voet naar Buda-eiland. Onderweg komen we langs de verlaagde Leieboorden en de Broeltorens in het volle centrum van Kortrijk.

9.30-10.30 u.
rondleiding op Buda-eiland met focus op Budafabriek en Budascoop door Hans Vandenberghe

10.30-11 u.
verplaatsing te voet naar Viva Sara Kaffee (Grote Markt)

11-12.30 u.
koffiestop met bijbehorende uitleg van het Grand Kaffee en de mogelijkheden voor MICE. Aansluitend eventueel workshop om eigen koffie te maken (en mee te nemen naar huis)

12.30-14 u.
verplaatsing te voet naar Beudaert voor de lunch. Chef Mathieu Beudaert wisselde vorig jaar zijn sterrenrestaurant in voor een toegankelijker concept, wel op dezelfde plaats, namelijk de Oude Dekenij naast de Sint-Maartenskerk. Dat was onder andere ook het pand waar Dell'Anno (Mijn Restaurant) was gehuisvest.

14-14.45u.
verplaatsing te voet naar de achterkant van de Broeltorens voor een boottocht op de Leie (steiger van de Keper), met o.a. doortocht door het Begijnhof en een stop in de Sint-Annazaal in het Begijnhof

15.30-16 u.
verplaatsing te voet van aanmeerplaats naar Kortrijk Weide met onderweg uitleg over het nieuwe stadsdeel

16-17.30 u.
ontvangst en rondleidingen in evenementenhal Départ, Lago Kortrijk Weide en Hangar K

17.30-18 u.
einde van het bezoek met mogelijkheid tot een drankje in Urban Café Pand.A

We eindigen op nog geen 500 meter van het station en van de Grote Markt. Iedereen kan vrij nog even in Kortrijk blijven vertoeven, of je keert terug huiswaarts, door en door geïnspireerd voor je volgende meeting of event in Kortrijk.

 


Vragen over dit programma of nog meer details nodig? Neem dan contact op met Frederic Stragier, MICE-manager van Meeting in Kortrijk, op 056 24 99 82 of 0494 19 55 26 of via e-mail naar info@meetinginkortrijk.be.


 

Interesse in de kennismakingstrip door Kortrijk? Vul dan onderstaand formulier in.

*** Deze fam trip is volzet. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige initiatieven van Meeting in Kortrijk, dan kun je je daarvoor aanmelden bij Frederic Stragier, MICE-manager Kortrijk, via info@meetinginkortrijk.be ***