Zalig zomeren in het groen | C/A Planner

Le Château de Limelette

Zalig zomeren in het groen

Het Kasteel van Limelette, gelegen ten zuiden van Brussel op slechts 20 minuten rijden, verwelkomt zijn bezoekers in een wondermooi groen kader, uniek in België.

Het Kasteel van Limelette, gelegen ten zuiden van Brussel op slechts 20 minuten rijden, verwelkomt zijn bezoekers in een wondermooi groen kader, uniek in België. Het hotel met 88 kamers, gemakkelijk te bereiken via de E411 (afrit 6 Waver), stelt een gratis parking met 280 plaatsen ter beschikking. Het kasteel is gebouwd in de 19de eeuw in Anglo-Normandische stijl. Het werd volledig gerenoveerd met het oog op luxueuze evenementen en seminaries. Een seminarie, vergadering of teambuilding gaat gepaard met een gepersonaliseerde dienstverlening, aangepast aan de noden en het budget van elke klant. Een toegewijde organisatie voor een uniek evenement in een uitzonderlijke omgeving. Vanaf het voorjaar bieden de heringerichte 'Club'-kamers nog meer comfort. Aan de 'Prestige'-kamers is een balkon met uitzicht op de prachtige bloementuin. Ontdek of herontdek de 16 seminariezalen met daglicht en toegang tot een individueel terras. De capaciteit van de zalen varieert van 4 tot 360 personen.

Bijzondere service


- Vergaderzalen met daglicht en terras.
- Vlotte bereikbaarheid en gratis parking.
- Dinerformules volgens de wensen van de klant.
- Gratis Wi-Fi op de seminaries.

Geniet van voorkeurstarieven


Ga naar www.chateau-de-limelette.be en ontdek de verschillende seminarieformules, met of zonder overnachting. Neem contact op met de cateringafdeling via +32.10.42.19.80 voor een aangepaste en gepersonaliseerde offerte. Als je vóór eind juni 2012 een seminarie reserveert en daarbij corporateplanner.be vermeldt, geniet je van voorkeurstarieven op banketten en diners, maar ook 's avonds op de toegang tot het balneotherapiecentrum dat zich midden in het Kasteel van Limelette bevindt. Een originele manier om werk en ontspanning te combineren.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Le Château de Limelette

Le Château de Limelette
Rue Charles Dubois 87
B-1342 Limelette

T: +32 10 42 19 80
E: sales@chateau-de-limelette.be
W: www.chateau-de-limelette.be