Where business meets wellness, in het bruisende hart van Spa! | C/A Planner

Radisson Blu Palace Hotel

Where business meets wellness, in het bruisende hart van Spa!

Gelegen in het bruisende hart van de Waterstad Spa, biedt het Radisson Blu Palace Hotel 120 moderne kamers en suites voorzien van alle moderne faciliteiten en gratis Wifi internet.

Gelegen in het bruisende hart van de waterstad Spa, biedt het Radisson Blu Palace Hotel 120 moderne kamers en suites voorzien van alle moderne faciliteiten en gratis Wifi internet. De kamers kijken uit over de stad en de bossen van Spa en alle suites bieden een privéterras. Het hotel is via de eigen kabelbaan direct verbonden met de welbekende 'Thermen van Spa'. De ondergrondse private parking staat eveneens tot uw beschikking.

Meetings & events


Verspreid over ruim 300m² beschikt het hotel over 8 compleet ingerichte zalen voor uw seminaries, congressen, cocktails, banketten of andere evenementen. De 4 vergaderzalen op de begane grond zijn in 2013 geheel gerenoveerd. Het privé buitenterras is de ideale plaats voor koffiepauzes, barbecue of een cocktail. Moderne audiovisuele middelen, daglicht, gratis Wifi internet, een dynamisch team.... De perfecte mix om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken.

Teambuilding & incentives


Een breed aanbod van outdoor activiteiten zoals: Mountain bike, golf, kayak, skydiving, quad, buxter, 4x4 rijden en nog veel meer. Rijden over het beroemde Spa-Francorchamps F1 circuit en een galadiner verzorgen in het oudste casino van Europa? De dag afsluiten met een welverdiende barbecue in een chalet midden in de bossen? Ons team verzorgt de details in samenwerking met professionele outdoor partners. Ervaar de perfecte combinatie van "Business" en "Wellness".

Thermen van Spa & ontspanning


Het hotel is via een privé kabelbaan rechtstreeks verbonden met de 'Thermen van Spa'. In badjas kunt u vanuit het hotel direct naar de Thermen, waar u 800m² aan hoogwaardige wellness aantreft, inclusief thermale binnen- en buitenbaden (32°C), hammams, saunas, jacuzzis, aquagym, relaxatie en hydromassages. Hotelgasten hebben tevens vrije toegang tot de fitness en sauna van het hotel met panoramisch uitzicht vanaf het terras over de gehele stad.

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Radisson Blu Palace Hotel

Radisson Blu Palace Hotel
Place Royale 39, 4900 Spa
Tel: +32 (0)87 27 97 00 - Fax: +32 (0)87 27 97 01
info.spapalace@radissonblu.com
www.radissonblu.com/palacehotel-spa