Werken, netwerken of juist niet werken | C/A Planner

3Square Village

Werken, netwerken of juist niet werken

Square Village wordt uw partner voor vergaderingen, events en incentives. Op maat, in stijl en op niveau. Een nieuwe landmark langs de E40. Vlakbij de belangrijkste autosnelwegen van het land...

Alle goede dingen bestaan uit drie. Een huizenhoog cliché, maar ook een engagement dat we bij 3Square Village willen waarmaken. Dag na dag. Voor u, voor uw medewerkers en voor uw klanten. En om het cliché ook in de praktijk te brengen, bestaat ook ons nagelnieuwe bedrijvencentrum uit drie stijlvolle architecturale blokken. 3Square Village wordt uw partner voor vergaderingen, events en incentives. Op maat, in stijl en op niveau. Een nieuwe landmark langs de E40. Vlakbij de belangrijkste autosnelwegen van het land en op enkele minuten van het bruisende centrum van Gent. En met ruime gratis parkeergelegenheid (280 plaatsen) dit zowel onder als bovengronds.

De zalen: context is alles


Een aangename ruimte is essentieel voor een vruchtbare vergadering. De meeting rooms van 3Square Village combineren gezellige huiselijkheid met een zakelijke soberheid. U vindt er een functionele inrichting en alle audiovisuele uitrustingen die u van een eigentijds business center verwacht. 3Square Village biedt u een zaal aangepast aan de grootte van uw groep: van 4 tot 30 deelnemers. U kunt een zaal verkrijgen voor een meeting in besloten kring, of verschillende zalen combineren voor verschillende groepjes. Ook grotere groepen tot 300 personen kunnen bij 3Square Village terecht in één van de 2 polyvalente zalen en zijn de ideale locatie voor een plenaire vergadering of presentatie met alle comfort voor uw gasten, medewerkers of stakeholders. In totaal staan 10 polyvalente zalen ter beschikking.

Dining


Het 3Square Village Business & Meeting center heeft ook alles om de innerlijke mens te bekoren. Na de food for thought van uw besprekingen, is het tijd voor the real food. 3Square Village verzorgt uw lunches, walking dinners of gastronomisch diner ter plaatse. Hiervoor kunt u zowel terecht in onze lunchrooms of private dining rooms als in de 3Square Dining.

Een ideale ontmoetingsplaats voor ondernemers


De aangename en professionele sfeer zorgt voor het perfecte kader om zakenpartners te ontmoeten bij een goed glas en een lekkere lunch. Naast de lunch van de week staan er ook verschillende (seizoens)suggesties op het menu. Wilt u liever in alle discretie zaken bespreken? Geen probleem, dan kunt u terecht in onze private dining rooms.

Binnenkort beschikt 3Square Village tevens over een overkapt verwarmd terras, met 180 plaatsen, en een ponton op de vijver om recepties te houden.

Delen

Direct contact

3Square Village

3Square Village
Rijvisschestraat 124
9052 Zwijnaarde

T: +32 9 248 10 00
E: info@3square.be
W: www.3squarevillage.be