Weids kader voor alle evenementen | C/A Planner

Domaine des Grottes de Han

Weids kader voor alle evenementen

De 250 hectaren ongerepte natuur van het Domein van de Grotten van Han zijn uniek in Europa. De authentieke en uitzonderlijke omgeving dragen in grote mate bij tot het welslagen van iedere soort evenement.

De 250 hectaren ongerepte natuur van het Domein van de Grotten van Han zijn uniek in Europa. Het ideale kader voor wie met zijn bedrijf naar de buiten wil trekken, zijn medewerkers motiveren, de creativiteit aanwakkeren, de banden met de partners aanhalen of zijn klanten een aangename uitstap aanbieden.
De authentieke en uitzonderlijke omgeving dragen in grote mate bij tot het welslagen van iedere soort evenement, van 10 tot 3.000 personen. Twee topklasserestaurants, een moduleerbare vergaderzaal, enorme vlaktes waar een grote tent neergepoot kan worden en de ervaring van de organisatie met allerlei evenementen staan ter beschikking van de klant.

Open voor de dromen en verlangens van de bezoekers


Een rondleiding in de grotten met een privégids, een bezoek onder begeleiding van muziek of koorzang, een fakkeltocht of zalen bezoeken die niet toegankelijk zijn voor het publiek? Allemaal mogelijk! De Wapenzaal in het centrum van de grotten is een ongeëvenaarde plek voor exclusieve evenementen (tot 500 personen): optredens, productvoorstellingen, thema-avonden of recepties in een grandioos decor. Nog ideeën: een wandeling met of zonder gids in het wildpark, of een exclusieve barbecue op het terras van de Tivoli, met uitzicht over de oude Lessevallei. De verbeelding van de klant is de enige limiet!

Beelden: ©Domaine des Grottes de Han

Delen

Direct contact

Domaine des Grottes de Han

Domaine des Grottes de Han
Rue Joseph Lamotte, 2
5580 Han-sur-Lesse (Rochefort)
T : +32 (0)84 377 213
F : +32 (0)84 377 712
E : info@grotte-de-han.be
W : www.grotte-de-han.be