Watt the Firms | C/A Planner

WATT The Firms

Geef je bedrijfsevent een krachtige stroomstoot

Je raadt het misschien al: de naam WATT The Firms hint naar een oude industriële site in Gent, waar een energiebedrijf en motoroliefabrikant gevestigd waren. Na een doorgedreven duurzaam renovatieproject door Revive is WATT The Firms vandaag een bruisende hotspot van jonge, frisse en vooruitstrevende office- en eventspaces.

Een schare aan meetingrooms en een fancy rooftop

WATT The Firms deint mee op de succesgolven van de co-workingtrend. Ondertussen zijn er al 16 innovatieve bedrijven gevestigd. De interactie tussen die bedrijven zorgt sowieso al voor heel wat leven in de brouwerij. Zo telt de site acht volledig uitgeruste meeting rooms voor 6 tot 14 personen, koffiecorners en een fancy rooftop waar je overdag of 's avonds met collega's of klanten kunt vertoeven bij een drankje en een hapje – tot 50 personen.  

The Gallery: een ruime en lichtrijke evenementenruimte

Een van de paradepaardjes van WATT The Firms is de ruime, lichtrijke evenementenruimte The Gallery. Die beslaat ongeveer 176 m² voor 250 personen en is uitgerust met een videowall, een Bose-soundsysteem en twee draadloze microfoons. Een lichte, luchtige en fris ogende ruimte, die voor recepties of staande events gecombineerd kan worden met de centrale hall op twee verdiepingen, nog eens goed voor 250 personen.

Shibui: genieten van de Japanse izakaya-traditie

WATT The Firms huisvest ook een culinaire pleisterplaats die, anders dan anders zoals het op deze site hoort, zijn inspiratie haalt uit de Japanse izakaya. Een izakaya is een Japanse gastropub waar een veelheid aan kleine gerechten geserveerd worden,  samen met de nodige drankjes. Shibui brengt deze ervaring met een fine-dining benadering. Op zoek naar een aantal kleine gerechten voor een afterwork of liever een avondvullend menu in een private diningroom, alles is mogelijk. 

Een oase van groen, creativiteit, duurzaamheid, inventiviteit en mobiliteit

Het mag duidelijk zijn: WATT The Firms is een boeiende, bruisende locatie voor meetings en events. In een setting die alle hedendaagse troeven kan uitspelen: het oog wil ook wat, en daar zorgden drie straffe Gentse architectenbureaus voor. Een streepje groen om uit te puffen is altijd welkom, en dat is er. Het Groenevalleipark ligt er letterlijk tegenover.

Qua duurzaamheid en energievoorziening trekt de locatie volop de kaart van de toekomst, met individuele warmtepompen, vloerverwarming, een individueel balansventilatiesysteem en laadpunten in de erg ruime ondergrondse parking. Tot slot: deze nieuw openbloeiende wijk van Gent is zeer goed gelegen en bereikbaar via de Gentse ring en de autosnelwegen.

Sta je als bedrijf volop in het heden met een blik gericht op de toekomst? Organiseer je meeting of event in WATT The Firms: het plaatje klopt!

Delen

Direct contact

WATT The Firms

Nieuwewandeling 62
9000 Gent

Wouter Braeckman
+32 (0) 485 15 23 38
wouter@wattthefirms.be
www.wattthefirms.be