Wallis Promotion | C/A Planner

Wallis Promotion

Op zoek naar 'business & pleasure'? Wallis is top!

Ben je op zoek naar een originele plaats om je congres, motivatieseminarie of andere meeting te organiseren? Wallis biedt een uitgebreide waaier aan buitengewone mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een originele plaats om je congres, motivatieseminarie of andere meeting te organiseren? Wallis biedt een uitgebreide waaier aan buitengewone mogelijkheden. Hier combineer je werk met een idyllisch decor, en dat allemaal dicht bij de grote stadscentra. De regio ligt op 2 uur van de Luchthaven van Genève en op minder dan 3 uur van het financiële centrum van Zurich, en heeft bovendien zijn eigen luchthaven in de hoofdstad Sion, een stad met een zuiders charme.

Combineer ontspanning met werk en ontdek het rijke en gevarieerde aanbod van Wallis: langs de Rhône en zijn zijvalleien liggen talrijke seminarie- en congreslocaties en wordt een ruime keuze aan randactiviteiten aangeboden. Geniet van een raclette in een berghut, ga golfen op een baan met een prachtig panoramisch zicht op de Alpen, ontspan in de warmwaterbronnen, beklim een 4000'er of bekijk de mythische Matterhorn vanuit een helikopter: ontelbare mogelijkheden om je seminarie of intensieve meeting mee af te sluiten.

Enkele highlights van de Wallisregio

 

 • Zermatt Glacier Paradise: neem op 3.883 meter deel aan de hoogste meeting van je leven in de hoogste seminariezaal van Europa! Een indrukwekkend zicht op de Alpen en de majestueuze Matterhorn.

 

 • Whitepod, Les Giettes: wil je back to basics in een uniek kader? Het Whitepod hotel geeft je evenement een nieuwe dimensie.

 


Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

Wallis Promotion

 • Ontdek al onze vergaderlocaties online!


 • Valais/Wallis Promotion
  T : +41 (0)27 327 35 90
  E : meeting@valais.ch
  W : www.valais.ch

  Switzerland Convention & Incentive Bureau
  Myriam Winnepenninckx
  T : +32 2 345 83 57
  E : myriam.winnepenninckx@switzerland.com
  W : www.MySwitzerland.com/meetings