Wallis | C/A Planner

Wallis

Wallis, een natuurlijke bron van inspiratie

De Alpen zijn een bron van inspiratie: het is dé plek om succesvolle meetings en onvergetelijke incentives voor je medewerkers te organiseren.

De Alpen zijn een bron van inspiratie: het is dé plek om succesvolle meetings en onvergetelijke incentives voor je medewerkers te organiseren. De activiteiten buiten de vergaderzaal zijn eindeloos en zullen zowel de avonturiers als de levensgenieters in vervoering brengen.

Moderne locaties en gevarieerde activiteiten

Het kanton Wallis en zijn 45 vierduizenders liggen ver van de stedelijke drukte maar zijn vlot te bereiken. De hoofdstad Sion bevindt zich op 2 uur van de luchthaven van Genève en op 3 uur van die van Zurich. Daar wachten je gezellige hotels, moderne vergaderlocaties en gevarieerde activiteiten.

Aletsch Arena: onderneem een begeleide trekking op de gigantische Aletschgletsjer, met 23 km de langste van de Alpen. Het gebied maakt deel uit van de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Crans-Montana: op 2.112 meter hoogte biedt het hotel Chetzeron een onbegrensd uitzicht op de Alpen, van de Matterhorn tot de Mont Blanc.

Leukerbad: in hotel Le Bristol kun je seminaries met wellness combineren. In de thermische baden met binnen- en buitenzwembaden geniet je van een welverdiende relaxatie.

Maak kennis met het cultureel patrimonium

Martigny: begeef je te voet of met de fiets op de Walliser wijnroute langsheen de terraswijngaarden en maak kennis met de Walliser wijnsoorten en het cultureel patrimonium van de streek.

Pays du Saint-Bernard: eeuwenoude hoeves omgevormd tot elegante logies te midden van pittoreske landschappen: dat is in het kort het hotelconcept van Montagne Alternative.

Portes du Soleil: kanovaren op een rustig riviertje met af en toe een kleine stroomversnelling. Eenmaal je aan het peddelen bent is de initiële schrik gauw vergeten en geniet je met volle teugen van de afdaling.

Verbier: waag je in team aan een adventureparcours met touwen, ladders en hangbruggen: de Via Ferrata is een sensationele belevenis die ongetwijfeld de banden binnen de groep zal versterken.

Actieve ontspanning in het hart van de Alpen

Visp: liefhebbers van actieve ontspanning in de verkwikkende berglucht raden we een mountainbiketocht van Visp naar Zermatt aan. Wie liever wat minder hard doortrapt kan ook een elektrische fiets huren.

Zermatt: vanuit een seminariezaal op 3.883 meter hoogte heb je een weergaloos uitzicht op de Matterhorn. Wie nog hogerop wil, kan in groep en met begeleiding de top beklimmen.

Al deze tips laten er geen twijfel over bestaan: voor meetings, seminaries en incentives in het hart van de Alpen is Wallis een gedroomde bestemming.

Wallis en zijn 45 vierduizenders liggen ver van de stedelijke drukte maar zijn vlot te bereiken.

Delen

Direct contact

Wallis

Valais / Wallis Promotion
Rue Pré-Fleuri 6
Case postale 1469
1951 Sion
+41 27 327 35 90
meeting@valais.ch
www.valais.ch/mice

Switzerland Convention
& Incentive Bureau

+32 2 345 83 57
myriam.winnepenninckx@switzerland.com
www.MySwitzerland.com/meetings