Voor elk event een zaal in Brugge | C/A Planner

Concertgebouw Brugge

Voor elk event een zaal in Brugge

Al meer dan tien jaar vormt het Concertgebouw een bruisend ‘meeting point’ in het centrum van Brugge. Als grootste concertorganisator voor klassieke muziek in Vlaanderen vinden vele cultuurliefhebbers er hun gading.

Al meer dan tien jaar vormt het Concertgebouw een bruisend 'meeting point' in het centrum van Brugge. Als grootste concertorganisator voor klassieke muziek in Vlaanderen vinden vele cultuurliefhebbers er hun gading. Maar ook tal van bedrijven en eventorganisatoren kiezen het uitzonderlijk architecturaal kader en de uitstekende infrastructuur voor hun congres, meeting of evenement. Onze preferentiële cateraars, gevarieerd zalenaanbod, hedendaagse faciliteiten, prima bereikbaarheid en ons professioneel team zorgen voor een originele en exclusieve ervaring op maat.

Tal van ruimtes voor elk event


De Concertzaal is een eigentijdse zaal, geschikt voor de organisatie van bedrijfsactiviteiten zoals een congres, seminarie, productlancering, prijsuitreiking, gala-avond, personeelsfeest of diner-op-scène. De ruime Foyers van de Concertzaal bieden de mogelijkheid tot een ontvangst met een drankje, een koffiepauze, een receptie, lunch of walking dinner.

De Kamermuziekzaal geeft, dankzij z'n originele architectuur, een meer intiem karakter aan een congres, conferentie, seminarie, productvoorstelling, jaarvergadering, vorming, privéconcert of bedrijfsfeest. Verschillende opstellingen bieden tal van mogelijkheden voor elk type evenement.

Forum 6 Forum 7 zijn gelegen op de hoogste verdiepingen van de Lantaarntoren en bieden een prachtig uitzicht op de historische binnenstad. Deze zalen vormen het ideale decor voor recepties, diners, walking dinners en tal van evenementen zoals infosessies, bedrijfsdiners, personeelsfeesten en groepsarrangementen (receptie na concert). Deze ruimte kan eveneens ingeschakeld worden als 'break-out room' tijdens congressen.

Internationaal gerenommeerd


Het artistieke kader, de gerenommeerde architectuur en de polyvalentie van het Concertgebouw bieden verschillende uiteenlopende mogelijkheden voor meetings, events en privé-feesten. Volgens uw wensen en budget krijgt u een aanbod op maat of kiest u uit het ruime en gevarieerde repertoire.

Zo kan u opteren voor Business Seats waarbij een culturele beleving aan uw event wordt gekoppeld. Bovendien kan elk type event voorzien worden van catering, verzorgd door een van onze preferentiële cateraars.

Delen

Direct contact

Concertgebouw Brugge

Contacteer ons en ontdek de voordelen van het Concertgebouw als locatie voor uw meeting of event.

Concertgebouw Brugge
’t Zand 34
8000 Brugge
T: +32 50 47 69 75
E: zaalhuur@concertgebouw.be
W: www.concertgebouw.be