visitBerlin Berlin Convention Office | C/A Planner

visitBerlin Berlin Convention Office

Meetingmekka Berlijn: 10 miljoen professionele bezoekers

Berlijn staat voor gründlichkeit, professionalisme en verscheidenheid, stuk voor stuk kwaliteiten die bijzonder in trek zijn in de meeting- en incentivesector.

Berlijn staat voor gründlichkeit, professionalisme en verscheidenheid, stuk voor stuk kwaliteiten die bijzonder in trek zijn in de meeting- en incentivesector. Dit verklaart meteen waarom deze stad vandaag zoveel professionele bezoekers aantrekt. In 2011 vonden in Berlijn ruim 116.000 events plaats, samen goed voor bijna 10 miljoen deelnemers.

De Duitse hoofdstad tilt de organisatie van conferenties en meetings wereldwijd naar een hoger niveau. Of u nu een evenement voor 50, 500 of 5.000 deelnemers plant, in Berlijn vindt u in een mum van tijd de geknipte locatie. U gaat voor ecologisch verantwoord of exclusief? U wilt gebruik maken van de allernieuwste presentatietechnieken? Berlijn heeft werkelijk alles in huis voor een geslaagde meeting of seminar. Ook de verscheidenheid en charme van de verschillende congrescentra zijn uniek in Duitsland, van historische gebouwen tot hypermoderne complexen.

Moderne metropool van wereldklasse


Berlijn beschikt over meer dan 120.000 logies in elke categorie en stijl, van hotelketens tot privé-accommodaties, van luxehotels tot jeugdherbergen. In dit culturele meetingmekka krijgt u met een uitstekende kostenefficiëntie bovendien waar voor uw geld.
Berlijn is een moderne metropool van wereldklasse en onderging de afgelopen jaren een ingrijpende transformatie, meer nog dan in andere Europese hoofdsteden. Ook vandaag blijft Berlijn in beweging. Met een aantrekkelijk toeristisch aanbod, een rijk cultureel landschap en ruim duizend events per dag lokt Berlijn bezoekers en congresgangers van over de hele wereld. En met de opening van de nieuwe luchthaven 'Berlin Brandenburg Willy Brandt' in juni 2012 zullen professionele bezoekers nog sneller en gemakkelijker hun weg vinden naar de Duitse hoofdstad.

Handige incentivekiezer


De laatste jaren vond op de incentivemarkt een verschuiving plaats in de richting van kortere, maar hoogwaardige events. Inhakend op deze trend lanceerde het visitBerlin Berlin Convention Office (BCO) een handige incentivekiezer onder de naam BerlinCentives. Met deze praktische kiezer vindt u snel een unieke incentive op uw maat.

Het visitBerlin Berlin Convention Office is de officiële vertegenwoordiger van de stad Berlijn voor de organisatie van congressen, meetings, evenementen en incentives. Het BCO biedt up-to-date informatie uit de eerste hand en een uitstekende service. Het BCO begeleidt u bij uw offerteaanvraag, gaat op zoek naar en reserveert een gepaste locatie, deelt ideeën en suggesties en kan rekenen op een uitstekend lokaal partnernetwerk.

We hopen u snel in Berlijn te mogen verwelkomen!

Delen

Direct contact

visitBerlin Berlin Convention Office

visitBerlin Berlin Convention Office
Berlin Tourismus & Kongress GmbH
Am Karlsbad 11, 10785 Berlin, Deutschland
Corinna Wesenberg
T: +49 (0) 30 26 47 48 – 497
E: corinna.wesenberg@visitBerlin.de
W: www.visitberlin.de