VisitBerlijn | C/A Planner

VisitBerlijn

Laat je verrassen door Berlijn en haar vele uitzonderlijke incentives

Een activiteit 200 m boven de grond? Een tocht met een exclusieve gehuurde jacht? Berlijn biedt als aantrekkelijke incentivebestemming ongezien mogelijkheden voor teambuilding of voor het inspelen op sociale projecten.

Ben je op zoek naar een groepsactiviteit die elke andere overstijgt? Organiseer ze dan 200 meter boven de grond. Worden je werknemers overspoeld door het werk? Dan zal een tocht op de Spree met een exclusieve gehuurde jacht hen zeker de kans geven eventjes naar lucht te happen.

Het zijn nog maar enkele van de vele activiteiten die Berlijn te bieden heeft. De stad biedt als aantrekkelijke incentivebestemming ongezien mogelijkheden voor teambuilding of voor het inspelen op sociale projecten.

Trek de stad in met de Segway Tour of draai mee op een set met filmset


Je kunt de stad op een bijzondere manier ontdekken dankzij de 'City Segway Tour'. Op zogenaamde 'Segways'-elektrische scooters die rechtstaand bestuurd worden- ontdekken 35 deelnemers in 3 uur het stadscentrum. Ze worden begeleid door een gids, die hen van de regering district naar de synagoge in de Oranienburger Strasse brengt. De tocht wordt voorafgegaan door een gezamenlijk oefenmoment, dat het groepsgevoel aanwakkert en plezier garandeert.

www.citysegwaytours.com

Cowboys, jonkvrouwen of spionnen- in het Babelsberg Filmpark krijgt iedereen de kans in de huid van zijn droompersonage te kruipen. Deze incentive zal zowel filmliefhebbers als mensen die graag een kijkje achter de schermen nemen ongetwijfeld een onvergetelijke dag bezorgen. Op één filmdag wordt een volledige film gemaakt, die kan variëren van fictie tot een promotiefilm van het bedrijf zelf. Er nemen ongeveer 100 mensen deel, die ingezet worden als acteur, cameraman of geluidstechnicus. Ook kostuums, stunts en special effects staan op het programma.

www.filmpark-events.de

Tafelen in Berlijn: hoog in de toren of op culinaire tocht


Na een halfuur heb je een prachtig overzicht van Berlijn achter de kiezen! Het klinkt als een utopische droom, maar hij wordt toch werkelijkheid in "Sphere", het restaurant van de Berlijnse TV Toren. In een halfuur draait het restaurant één keer rond zijn as en trakteert zijn gasten zo op een rondje Berlijn. Groepen met meer dan 100 deelnemers kunnen er ontbijten, lunchen of dineren op 207 meter hoogte. Op vraag worden er ook individuele menu's samengesteld.

www.tv-turm.de

Waarom maar één Berlijns restaurant uitproberen als je er ook drie op één avond kunt meepikken? Ga mee op één van de tijdelijke 'Gourmet-Tours' georganiseerd door de onderneming "Berlinagenten" en bezoek de culinaire hoogtepunten van de stad. In elk restaurant krijgen de deelnemers één gerecht voorgeschoteld. Om de culinaire tocht nog leuker te maken wordt de groep voortdurend opnieuw samengesteld. Er zijn geen vaste plaatsen voorzien. Op vraag kunnen er meer dan 100 mensen deelnemen.

www.gastro-rallye.com

Delen

Direct contact

VisitBerlijn

In de online tool “BerlinCentives” kun je naast de vermelde tips ook nog andere bedrijven vinden die incentives aanbieden.
Voor meer informatie over vergaderingen, incentives of evenementen in Berlijn contacteer:

VisitBerlin

T. +49 30 264748-497
E: convention@visitBerlin.de
W: www.convention.visitberlin.com

Volg Berlijn op

www.twitter.com/berlinmeetings