Visit Brussels: organiseer je meeting in de stad van beslissingen | C/A Planner

visit.brussels

Visit Brussels: organiseer je meeting in de stad van beslissingen

Brussel is de voornaamste bestemming voor association congresses in Europa.

Stad van beslissingen

Een van de redenen waarom in Brussel zoveel meetings georganiseerd worden, is dat er beslissingen genomen worden, waardoor het ook de beste plaats is voor lobbywerk in al zijn vormen. Gedeeltelijk daarom hebben zoveel organisaties en associations hun basis in Brussel, wat de stad tot nummer 1-bestemming voor association congresses in Europa maakt.

Maar in de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen draait het niet alleen om politiek en administratie. De zaken worden er niet alleen beslist, ze worden er ook ontworpen; niet alleen bediscussieerd maar ook gecreëerd. Spannende culturele en artistieke stromingen en een verrassende modescene dragen bij aan de multiculturele smeltkroes.

Waarom Brussel?

  • gemakkelijk te bereiken
  • hoofdstad van Europa
  • multiculturele samenleving
  • een van Europa's groenste hoofdsteden
  • stad van research en wetenschap
  • nieuw: Association Bureau
  • GAHP: Global Association Hub Partnership*

* In 2015 sloot visit.brussels een partnership met Destination DC, Singapore Exhibition and Convention Bureau en Dubai Association Centre om internationale associations te helpen groeien en hun overzeese leden beter te bedienen door de steden als regionale kanalen te gebruiken om hun inspanningen de wereld rond te verspreiden.

Association bureau

visit.brussels lanceerde ook zijn nieuwe 'association bureau'. Het doel van het association bureau is de steun aan internationale associations nog te verbeteren en de globale rol van de regio in het werk van deze associations te verstevigen. Door een 'one-stop shop' te creëren, een specifiek contactpunt voor internationale associations, zal het nieuwe bureau associations aan de juiste middelen, training en contacten helpen, zodat ze met succes hun professionele doelstellingen kunnen bereiken.

visit.brussels is het officiële agentschap voor toerisme en conventies. Het vertegenwoordigt alle leidende en professionele organen in de meetingindustrie en verschaft gratis adviezen.

In de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen draait het niet alleen om politiek.

Delen

Direct contact

visit.brussels

Koningsstraat 2
1000 Brussel
Quentin Moureau
Account Manager
Meetings en Conventions
T: +32 2 549 50 39
M: +32 474 70 19 19
F: +32 2 549 50 59
q.moureau@visit.brussels
www.visitbrussels.be/meetings