Visit Antwerpen | C/A Planner

Visit Antwerpen

6 redenen waarom Antwerpen de ideale meetingstad is

Antwerpen heeft de capaciteit in huis om congressen te ontvangen tot max. 2000 deelnemers en de stad kent een groot hotelaanbod: van internationale ketenhotels tot intieme boutique hotels, met in totaal +/- 4.500 kamers.

6 redenen waarom Antwerpen de ideale meetingstad is:

1. Na Brussel is Antwerpen de tweede belangrijkste stad in België voor conferenties en evenementen.
2. Antwerpen is centraal gelegen in Europa en vlot bereikbaar. Zowel per spoor als per vliegtuig geraak je vanuit steden als Brussel, Amsterdam, Londen en Parijs snel en vlot in Antwerpen.
3. Antwerpen heeft de sfeer van een grootstad maar is kleinschalig. Te voet, met de fiets, het openbaar vervoer of taxi: congresgangers geraken vlot van de ene kant van de stad naar de andere.
4. Antwerpen is een culturele stad vol gezellige restaurants en terrasjes en kent een groot shoppingaanbod. Congresgangers hebben vele mogelijkheden voor een gevuld programma na de meeting, conferentie of beurs.
5. Antwerpen is een creatieve stad. Er zijn tal van mogelijkheden voor congresgangers om dit te beleven: diamantcocktails, bezoeken achter de schermen, modelezingen, chocoladedemonstraties, creatieve workshops …
6. Antwerpen heeft de capaciteit in huis om congressen te ontvangen tot max. 2000 deelnemers en de stad kent een groot hotelaanbod: van internationale ketenhotels tot intieme boutique hotels, met in totaal +/- 4.500 kamers.

Flanders Meeting & Convention Center Antwerp, part of the Elisabeth Center Antwerp (FMCCA).


Met de opening van het nieuwe congrescentrum in 2016 kan Antwerpen conferenties en evenementen organiseren tot 2.000 deelnemers. Het is een nieuwbouw met moderne en technologische faciliteiten en logistieke mogelijkheden. De locatie is ideaal, naast het Centraal Station van Antwerpen en ZOO Antwerpen, op wandelafstand van het historisch hart van de stad. In de onmiddellijke nabijheid zijn er tal van gezellige restaurants, cafés en hotels aanwezig.

Delen

Direct contact

Visit Antwerpen

Visit Antwerpen | Business Development
+32 3 338 81 81
business@visitantwerpen.be
www.visitantwerpen.be