Vind inspiratie op een toplocatie! | C/A Planner

De Ruwenberg

Vind inspiratie op een toplocatie!

De Ruwenberg is genesteld in de regio Brabant (NL), op anderhalf uur rijden van Brussel, en is de gedroomde locatie voor scholingsactiviteiten en opleidingen voor grote en kleinere groepen.

De Ruwenberg is genesteld in de regio Brabant (NL), op anderhalf uur rijden van Brussel, en is de gedroomde locatie voor scholingsactiviteiten en opleidingen voor grote en kleinere groepen. Het conferentiecentrum is gelegen in een eeuwenoud park, rondom een prachtig, origineel middeleeuws kasteel. Het kasteel wordt omringd door 4 zijvleugels met 40 state-of-the-art conferentie- en vergaderzalen, allemaal met grote ramen en uitzicht op het park, met het oog op een optimale communicatie. Alle conferentie- en vergaderzalen zijn uitgerust met de allernieuwste technologische hoogstandjes.

De 196 kamers hebben een eigentijdse, comfortabele inrichting en gratis internet. Daarnaast beschikt De Ruwenberg over squash- en tennisbanen, een volledig ingerichte fitnessruimte, een joggingbaan, een golf driving range, een grote wellnessruimte met zwembad en verschillende sauna's.

• Zomercursussen: van tweedaagse tot meerdere weken
• Bootcamps: leer je collega's de juiste theorie of techniek
• Brainstorm of innovatieworkshops: je wilt een nieuwe richting uit, pakt uit met een nieuwe service of staat op het punt een nieuw product te lanceren en je zoekt een inspirerende omgeving
• Sport-, recreatie- en trainingsmogelijkheden op hoog niveau voor professionele sporters
• Exclusiviteit: 1 vleugel vanaf 50 deelnemers en de hele Ruwenberg vanaf 150 deelnemers

Delen

Datum

13 June 2018

Direct contact

De Ruwenberg

De Ruwenberg
Natascha Mulder
Sales Executive
n.mulder@ruwenberg.nl
Tel +31(0)73-5588882
Mob NL +31(0)6-83171875
www.ruwenberg.com