Kaseco | C/A Planner

Kaseco

Organiseer je event in de eerste autonome bio-ecologische kaswoning

Verrassen met je event? Kies dan voor de eerste autonome bio-ecologische kaswoning als decor. Een echte anders-dan-anders (en leerrijke) ervaring voor je gasten.

Kaseco stelt zich een paar keer per jaar selectief open voor bezoeken van particulieren, en ook voor groepen of bedrijven die een event willen organiseren in een anders-dan-anderslocatie. Bij voorkeur met een passende boodschap in de sfeer van ecologie, duurzaamheid.

Wat is er mogelijk in Kaseco?

  • Je bezoekt de kaswoning met 20 à 25 personen, inclusief rondleiding door gastvrouw en gastheer Samia en architect Koen.
  • Je kunt in de voortuin, in de woonkamer met tv of boven in de vergaderzaal een korte speech of presentatie geven.
  • Je kunt in samenspraak de nodige hapjes en drankjes laten bezorgen (aanbod van cateraar op vraag). 
  • Je kunt de locatie ongeveer 3 uur gebruiken, waarvan ongeveer een half uur voor de rondleiding.

Wat is er niet mogelijk?

  • Je kunt geen luide muziek afspelen of laatavondevents organiseren.
  • Je kunt geen seated dinners organiseren.
  • Je kunt geen boodschappen verspreiden die indruisen tegen hun duurzame filosofie. 

Interesse? 

Meld je aan via onderstaand formulier. Een aanvraag geeft geen enkele garantie op effectieve toewijzing van een slot aan je bedrijf.  We bekijken de aard van je bedrijf en je boodschap en laten zo spoedig mogelijk iets weten.

Terug naar de serrewoning dus. Kaseco is een houtskeletbouw overkapt met een serre met zonnepanelen op. De woning is zo goed als onafhankelijk van het elektriciteits- en waternet. Een wonderbaarlijke constructie ontsproten aan het brein van architect Koen Vandewalle, die je gasten er alles over verteld tijdens een korte rondleiding. Je kunt je ook al even inlezen op de persrubriek van de site of hiernaast de video bekijken.

Combineer een event bij Kaseco met een overnachting in Kortrijk

Kaseco, want zo heet de serrewoning, bevindt zich in Rekkem, net op de Franse grens. Je moet je dus wel verplaatsen naar deze contreien, maar het is zeker het ommetje waard. Wil je overigens ook overnachten, dan is Kortrijk een goede optie. Wil je goede hoteltips of wil je er ook nog een restaurantbezoek of teambuilding aan breien, dan kun je contact opnemen met Frederic Stragier van Meeting in Kortrijk op 0494 19 55 26 of via info@meetinginkortrijk.be

Ontdek de wonderbaarlijke constructie die Kaseco is

Delen

Direct contact

Kaseco

Murissonstraat
8930 Rekkem (Menen)
0497 40 50 49
info@kaseco.be
www.kaseco.be