Vergaderen in Bokrijk | C/A Planner

Hangar 58

Vergaderen in Bokrijk

Nog op zoek naar een speciale locatie om met je medewerkers, klanten of relaties te vergaderen in alle rust en dit te combineren met een bijzondere activiteit die het teamgevoel versterkt en de banden aanhaalt?

Nog op zoek naar een speciale locatie om met je medewerkers, klanten of relaties te vergaderen in alle rust en dit te combineren met een bijzondere activiteit die het teamgevoel versterkt en de banden aanhaalt? HANGAR58 in de Oude Stad in Bokrijk is wat u zoekt.

U komt in een 17de-eeuws kader terecht met prachtige historische gebouwen uit Antwerpen stad en een sfeervol plein dat zo uit een film lijkt geknipt. Daarbij is HANGAR58 een ultramodern, ecologisch en energievriendelijk gebouw met een bijzondere architectuur en alle facilitaire voorzieningen. De enorme glaspartij, eenmaal binnen, verleent een indrukwekkend zicht op het historische stadsplein. Deze site biedt alle kansen voor een geslaagd vergader- en teambuildingmoment.

Vergaderpakketten


HANGAR58 beschikt over specifieke totaalpakketten voor groepen vanaf 100 personen, met inbegrip van standaard audiovisuele pakketten, catering op maat en bijkomende teambuilding activiteiten.

Qua teambuilding activiteiten kiest u voor…


Een volksspelenroute: Een themawandeling waarbij je kennismaakt met een enorme schat aan volkssporten, overgeleverd van generatie op generatie. En omdat deelnemen belangrijker is dan winnen, nemen je groepsleden het tegen elkaar op tijdens een aantal sporten. Wie is het handigst bij het hoefijzerwerpen, kegelen, boogschieten, nagelslaan of het struifvogelspel? Ambiance verzekerd.

Bezoek De sixties: (Her)Beleef de jaren 60 door de ogen en oren van een leeftijdsgenoot uit die tijd. En dit in levensechte decors: van woonkamer tot cinema, van kapsalon tot electrowinkel, van bruin café tot reisbureau. Beeldschermen en multitouchtafels zorgen voor een onvergetelijke interactieve belevenis. Je reist letterlijk terug in de tijd naar de turbulente jaren zestig.

Bokrijk is met HANGAR58 en het marktplein van de Oude Stad een unieke locatie voor een exclusieve familiedag of bedrijfsevenement van 300 tot 10000 personen. Het aangrenzende en gezinsvriendelijke Openluchtmuseum, uitgebreid met de swingende sixties, alsook het Domein Bokrijk, bieden tal van animatiemogelijkheden.

Delen

Direct contact

Hangar 58

HANGAR58
Contact: Ingeborg Ferson
Herkenrodeplein 5
3600 Genk

T: + 32 11 23 08 58
E: info@hangar58.be
W: www.hangar58.be
W: www.bokrijk.be