Verblijven in karaktervol Barvaux | C/A Planner

L'Art de Vivre

Verblijven in karaktervol Barvaux

Deze oude boerderij, gelegen in een typisch gehucht in de Naamse Condroz, werd onlangs gerenoveerd. Jonge architecten uit de streek zijn erin geslaagd het karakter van het gebouw te behouden...

Deze oude boerderij, gelegen in een typisch gehucht in de Naamse Condroz, werd onlangs gerenoveerd. Jonge architecten uit de streek zijn erin geslaagd het karakter van het gebouw te behouden en het tegelijkertijd een modern uitzicht te geven. De zalen zijn professioneel uitgerust en hebben een sobere aankleding. Ze hebben elk hun eigen kenmerken, wat de klant toelaat een zaal te kiezen naargelang van zijn behoeften: grootte, hoogte van het plafond, gelijkvloerse toegang, open dakconstructie, nabijheid van de bar of de tuin...

Centraal gelegen

Barvaux-Condroz is een gehucht gelegen tussen de steden Luik, Namen en Marche, op 10 km van de "Route du Condroz" (afrit Leignon-Durbuy) en 8 km van de N4 (afrit Méan-Maffe). Het ligt dus heel centraal in Wallonië. Er werd een speciale parking aangelegd voor de voertuigen van de gasten. Deze parking van 125 plaatsen is gelegen in een groene omgeving aan de rand van enkele vijvers. Er werd ook gezorgd voor speciale nachtverlichting.

Professionele dienstverlening


Een plaatstelijke cateringdienst kan koffiepauzes, drinks, walking dinners en alle soorten maaltijden verzorgen. De cateraars zijn vertrouwd met de locaties en gaan uiterst professioneel te werk. Er is ter plaatse ook een brouwerijdienst beschikbaar.

Projectors, flip-overs, tafels en stoelen zijn beschikbaar op aanvraag. Alle geluids- en lichtapparatuur kan ter plaatse worden gehuurd. Alle zalen beschikken over een draadloos internetnetwerk en kleine muurversterkers waarop een draadloze microfoon kan worden aangesloten.

Beelden: ©L'Art de Vivre

Delen

Direct contact

L'Art de Vivre

L'Art de Vivre
Route de Dinant, 6
5370 Barvaux-Condroz

T: +32 (0)83 634 456
E: contact@art2vivre.be
W: www.art2vivre.be