Hotel Van der Valk Nivelles-Sud | C/A Planner

Hôtel Van der Valk Nivelles-Sud

15 vergaderzalen in Nijvel

Hotel Van der Valk Nivelles-Sud is uitgerust met een bijzondere multifunctionele businessinfrastructuur.

Gemakkelijk te bereiken

Met zijn centrale locatie in het hart van België is het hotel Van der Valk Nivelles-Sud**** superior gemakkelijk te bereiken vanuit Brussel, Charleroi, Louvain-la-Neuve, Bergen en Namen. Het hotel ligt vlak naast de A7/E19 richting Brussel-Parijs en is uitgerust met een bijzondere multifunctionele businessinfrastructuur.  

15 multifunctionele vergaderzalen

Het hotel telt niet minder dan 15 vergader- en seminariezalen (met beamer, scherm, wifi, …). De grootte ervan varieert van 19 m² tot 930 m², met een capaciteit tussen 4 en 950 mensen, afhankelijk van de opstelling. Je kunt de zalen inzetten voor verschillende soorten activiteiten: werkvergaderingen, seminaries, opleidingen, productlanceringen, bijeenkomsten van een commissie, colloquia, aperitieven, ...

Sommige zalen hebben een privéterras, andere zijn uitgerust met een bar of bieden een prachtig uitzicht op de landelijke omgeving. Tijdens de pauze organiseren ze een 'coffee corner' om jou en je collega's even helemaal te laten ontspannen en de werksfeer te bevorderen.  

155 ruime kamers

Het hotel Van der Valk Nivelles-Sud telt 155 ruime, comfortabele, ontspannende kamers (22 tot 45 m²). Het biedt ook een rijke waaier aan voorzieningen en diensten voor alle smaken en voorkeuren: een restaurant waar je kunt aanschuiven voor een heerlijke internationale en Franse keuken, een brasserie met een co-working space, een cocktailbar, een buiten- en binnenzwembad, een wellness, een fitnesszaal en een gratis parkeerterrein met 350 plaatsen (met 12 Tesla superchargers en 6 laders voor elektrische auto's).

Het hotel telt niet minder dan 15 vergader- en seminariezalen.

Bekijk ook de video van Hôtel Van der Valk Nivelles-Sud:

Delen

Direct contact

Hôtel Van der Valk Nivelles-Sud

Chaussée de Mons 22
1400 Nivelles
+32(0)67218721
www.hotelnivellessud.be

Facebook
Instagram
Linkedin