Je personeelsfeest in een stijlvolle kasteelhoeve | C/A Planner

Salons de Groene Jager

Je personeelsfeest in een stijlvolle kasteelhoeve

Voor wie werkelijk iets unieks wil, stellen wij graag Salons de Groene Jager in Brasschaat voor. Deze 18de-eeuwse kasteelhoeve omvat onder andere vier zalen van 10 tot 300 personen.

Voor wie werkelijk iets unieks wil, stellen wij graag Salons de Groene Jager in Brasschaat voor. Deze 18de-eeuwse kasteelhoeve omvat onder andere vier zalen van 10 tot 300 personen, met een orangerie, groot romantisch terras, 2,5 ha tuin met eeuwenoude bomen en vijver en een privé parking voor 100 wagens.

Twee zalen werden vernieuwd met plankenhouten vloeren, er is een complete rookruimte geïnstalleerd en de prachtige tuin is nu ook vanuit de bovenzaal rechtstreeks bereikbaar.

Personeelsfeesten met meerwaarde

Je personeelsfeest, incentive of meeting krijgt in dit kader automatisch een meerwaarde. Alle randapparatuur is voorhanden om je gasten te verwennen. De keuken heeft ervaring met alle soorten feestelijkheden en heeft een reputatie te verdedigen als culinaire hoogvlieger.

Behalve de klassieke mogelijkheden kan worden tegemoetgekomen aan de wensen en persoonlijke verlangens van de klant voor een receptie, garden-party enzoverder besproken worden. Ook mogelijk zijn hedendaagse verrassende buffetformules met live-cooking, hapjes, menu's, walking dinners of cocktails.

Duidelijke all-in formule

Deze elegante kasteelhoeve biedt steeds een duidelijke all-informule aan waarin werkelijk alles begrepen is, zodat achteraf niemand voor onaangename verrassingen komt te staan.

Dit is werkelijk 'het einde' voor wie zijn gasten een exclusieve party of bijeenkomst wil aanbieden.

Delen

Direct contact

Salons de Groene Jager

Salons de Groene Jager
Bredabaan 889
B-2930 Brasschaat
T: +32 (0)3 663 28 40
F: +32 (0)3 633 01 73
E: info@groenejager.be
W: www.groenejager.be